Δεν έχει Call of Duty για το Wii U

Οι οπαδοί της Nintendo μπορούν να βάλουν τα κλάματα και να τα βάψουν μαύρα. Όσοι δεν το είχαν κάνει ήδη, δηλαδής.

call of duty ghosts dog 002

Και αυτό διότι, όπως μάλλον υποπτευθήκατε από τον τίτλο, όχι, το νέο Call of Duty δεν θα κυκλοφορήσει και στην ολοκαίνουρια και next-gen κονσόλα της Nintendo.

Ναι, βρε, για το Wii U λέμε. Η Nintendo δεν επέμενε πως όοοοχι, αφού είναι 0,00% καλύτερο από τα Xbox 360 και PlayStation 3 είναι και “next-gen”; Ε, αυτό. Αυτό, που το παίρνεις και δεν έχεις τι να παίξεις.

wii_sports_club

Το Wii U, λοιπόν, κατάφερε για άλλη μια φορά να ξεχωρίσει, αφού παίζει και να είναι η μοναδική (θεωρητικά) “ενεργή” πλατφόρμα στην οποία δεν θα κυκλοφορήσει ο πολυαναμενόμενος τίτλος.

Το μαντάτο έρχεται λίγο μετά την είδηση που δεν προλάβαμε να αναφέρουμε εδώ πως και η Ubisoft το εγκαταλείπει (ακόμη περισσότερο και με ελαφρά πηδηματάκια), δηλώνοντας πως το Watch Dogs, που είχε υποσχεθεί στους κατόχους της κονσόλας (και, προφανώς, στην ίδια τη Nintendo λόγω κάποιας εμπορικής συμφωνίας) θα αποτελέσει και τον μοναδικό “σοβαρό” / “ενήλικο” τίτλο που θα κυκλοφορήσει η εταιρεία για την τελευταία κονσόλα της Nintendo.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.