Νέα 3DS και 3DS XL από τη Nintendo!

Δυνατότερα, γρηγορότερα, ανασχεδιασμένα, με περισσότερα πλήκτρα και δεύτερο μοχλό!

New_3DS_011.png

Επιτέλους, η Nintendo δείχνει να μαθαίνει από τα λάθη της! Χρειάστηκε να… δει τη χρεοκοπία να την πλησιάζει, φαίνεται, για να “αλλάξει μυαλά” και να αρχίσει να ακούει το ίδιο το κοινό της. Έτσι, μετά από αρκετό “κράξιμο” όσον αφορά στο 3DS, πως δεν νοείται σήμερα κονσόλα που να μην παρέχει δυο μοχλούς ή μια σχετική λύση ώστε να συμβαδίζει με τα πρότυπα χειρισμού των περισσότερων παιχνιδιών…

ΤΑΡΑΤΑΤΑΑΑααΑ!

Ορίστε το νέο, ανανεωμένο, ω, πόσο το θέλεις (και πόσο χάλια νιώθεις για “το παλιό που έχεις ήδη”) Nintendo 3DS / 3DS XL!

Ναι, με δεύτερο μοχλό! Ναι λέμε! Και όχι μόνο!

Τα New 3DS και New 3DS XL, όπως είναι τα μάλλον όχι-και-τόσο-πρωτότυπα ονόματα τους, θα έχουν, πέρα από τον ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΟΧΛΟ και ανανεωμένη οθόνη με μεγαλύτερη γωνία θέασης (απαιτούμενη για το τρισδιάστατο εφέ της κονσόλας), καθώς και γρηγορότερο επεξεργαστή, ένα νέο πλήκτρο που θα ενεργοποιεί το mode ελέγχου με δυο μοχλούς, θύρα Micro USB, τεχνολογία NFC και… Και, βασικά, αυτά. Μάλλον αρκούν.

Nintendo_3DS_to_sell_4_millions.jpg

Το δε όμορφο είναι πως ο “γρηγορότερος επεξεργαστής” δεν είναι απλά ένα bonus: θα απαιτείται, λένε, στη μεταφορά του Xenoblades Chronicles του Wii, που επίσης μόλις ανακοινώθηκε (τσα! έκπληξη!). Και λέμε “όμορφο” ειρωνικά, αφού αυτό ουσιαστικά “σπάει” την οικογένεια 3DS σε δυο κομμάτια: στα έχοντα και στα μη έχοντα “τον νέο επεξεργαστή” 3DS. Φαντασθείτε τι έχει να γίνει στα καταστήματα όταν επιστρέψει ο παππούς ένα παιχνίδι “επειδή δεν έπαιζε στην κονσόλα του εγγονού”. Ειδικά σε συνδυασμό με την… εξαιρετική πολιτική ονομάτων της Nintendo.

  • “Το παιχνίδι δεν δουλεύει.”
  • “Μα, αυτό είναι για το Νέο 3DS!”
  • Νέο είναι και το δικό του. Πάει – δεν πάει χρόνος που του τ’ αγόρασα. ΑΠΌ ΕΣΑΣ, έτσι; Άντε μπράβο…”
...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.