Κάνε το smartphone/tablet σου… Nvidia Shield!

Χωρίς πρόσθετο κόστος, απλά με την εγκατάσταση μιας εφαρμογής, μπορείς να τηλεχειριστείς το PC σου και να παίξεις όλα τα παιχνίδια του στο smartphone ή tablet σου.

Project-Shield - Nvidias-portable-console 002

Το όνομα της είναι Limelight και θα την βρεις κάπου εδώ. Aφού την εγκαταστήσεις στο smarthphone ή το tablet σου, θεωρητικά θα μπορείς να συνδεθείς στον υπολογιστή σου όπως θα έκανες αν είχες την φορητή κονσόλα της NVIDIA, Shield, ή το sequel της – που έχει τη μορφή tablet.

Θεωρητικά.

Πρακτικά, δεν μπορώ να σας πω αν λειτουργεί, και πόσο καλό είναι το αποτέλεσμα, αφού δυστυχώς η χρήση της, όπως ακριβώς και των λύσεων της ίδιας της NVIDIA, προϋποθέτει την παρουσία μιας δικής της κάρτας γραφικών στον υπολογιστή. Και στο τωρινό build μου, παίζω στο αντίπαλο στρατόπεδο – των Radeon.

Δοκιμάστε το εσείς αν το hardware σας πληροί τις προϋποθέσεις, και αφήστε σχετικό σχόλιο.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.