Η Hitachi ντρέπεται που παράγει τον καλύτερο… δονητή του πλανήτη!

Σε ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον άρθρο του Engadget, ο Christopher Trout μας γνωρίζει το μαγικό ραβδί, τον δημοφιλέστερο… δονητή του πλανήτη και, ταυτόχρονα, το προϊόν για το οποίο ντρέπεται η Hitachi!

hitachi_magic_wand_002.jpg

Όπως διαβάζουμε στο άρθρο, η Hitachi παρήγαγε το προϊόν το 1968, την εποχή της σεξουαλικής απελευθέρωσης, πλασάροντάς τον ως μια λύση για… προσωπικό μασάζ. Έκτοτε άφησε την δική του ιστορία, γνώρισε πολλούς μιμητές, και μετατράπηκε στον… αγαπημένο σύντροφό πολλών-πολλών γυναικών.

Σε όλη αυτή την πορεία, και ακόμη και μέχρι σήμερα, η δημιουργός του επέμενε και επιμένει να μην θέλει να συνειδητοποιήσει για ποιο λόγο χρησιμοποιείται και γιατί έχει γνωρίσει επιτυχία η συσκευή της, εξακολουθώντας να αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στο δίλημμα εσόδων και… ντροπής!

Ody's thoughts

Σίγουρα αξίζει να ρίξετε μια ματιά στο άρθρο, που κατά την άποψή μου όχι μόνο έχει από μόνο του πολύ ενδιαφέρον, λόγω θέματος, μα αποτελεί και ένα από τα καλύτερα και πλέον πρωτότυπα που είδαμε στο Engadget εδώ και αρκετό καιρό.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.