Έρχεται 64μπιτο οκταπύρηνο smartphone από την HTC

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα δούμε το πρώτο smartphone με οκταπύρηνο επεξεργαστή και υποστήριξη της αρχιτεκτονικής 64bit.

htc_one_m8_001.jpg

Φυσικά, όπως θα σπεύσουν να επισημάνουν οι οπαδοί της Apple, αυτή ήταν η πρώτη που κυκλοφόρησε ένα κινητό με αρχιτεκτονική 64bit – το “τωρινό” iPhone 5s. Δεν ήταν, όμως, και οκταπύρηνο! Διότι εκεί είναι η διαφορά, έτσι; Όχι; Να πάρει..!

Όπως και να έχει, μιλάμε για ένα κινητό… κτήνος, αφού ο συνδυασμός οκταπύρηνου επεξεργαστή με αρχιτεκτονική 64bit, αν συνδυαστεί και με καλή GPU, θα αποτελεί – στα χαρτιά – την πιο δυνατή πρόταση μέχρι σήμερα.

Θα μάθουμε περισσότερα για αυτό την επόμενη εβδομάδα, αφού η HTC σκοπεύει να το αποκαλύψει κατά (η πριν) την επερχόμενη έκθεση IFA στο Βερολίνο.

note

Στην εικόνα μας το άσχετο (αλλά… σχετικό) HTC One M8.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.