Ανεπίσημο Service Pack κρατά τα Windows XP φρέσκα.

Όσο “φρέσκα” μπορούν να κρατηθούν, δηλαδή, γιατί κατά τα άλλα έχουν ψοφήσει εδώ και καιρό. Αν, όμως, δεν μπορείς να… ξεφύγεις από αυτά, ο harkaz σου παρέχει ένα ανεπίσημο ολικό update τους.

Windows_XP_002.jpg

Προφανώς δεν πρόκειται για ένα πακέτο που έρχεται από την ίδια την Microsoft, και για αυτό εξάλλου ακούει και στο όνομα Unofficial Service Pack 4. Σύμφωνα με τον δημιουργό του, τον harkaz (τον ποιόν;!), μπορεί να εφαρμοστεί στα Windows XP SP1 ή τις νεότερες εκδόσεις τους, και εμπεριέχει αναβαθμίσεις για τα περισσότερα τμήματα των Windows XP, καθώς και τις Media Center και Tablet PC εκδόσεις τους, διορθώσεις κατόπιν αιτημάτων από άλλους χρήστες (“request-only hotfixes”), το .NET framework στις εκδόσεις 4.0, 3.5, 1.1 και 1.0 (για Tablet PC) καθώς και… τη δυνατότητα ανίχνευσης για νέα updates από το ίδιο το Windows Update – κάτι που η ίδια η Microsoft δεν υποστηρίζει και συμβουλεύει να μην δοκιμάσει κανείς.

Αν για κάποιο λόγο είσαι παγιδευμένος σε αυτά, αν για παράδειγμα είναι απίστευτα παλιός ο υπολογιστής σου ώστε να μην “σηκώνει” τα νεότερα Windows 7 ή επιμένεις να μην θέλεις να σκάσεις δεκάρα για μια αναβάθμιση και ταυτόχρονα φοβάσαι το Linux (και Σκρούτζ, και chicken!), τότε, ναι, ευχαρίστως, εγκατέστησε ένα πακέτο που επηρεάζει το ίδιο το λειτουργικό σου σύστημα με τρόπους που δεν γνωρίζεις άλλα που ο μέγας harkaz ο μέγας (ναι, δυο φορές) σου εγγυάται πως θα σου κάνει καλό.

Ody's thoughts

Μετά, έλα μια βόλτα να σου δώσω και ένα μπλε χαπάκι. Μην σε νοιάζει τι είναι, θα σου κάνει καλό! Έεελα! Σώωωπα!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.