Κάφτε τον Spielberg, φονιά δεινοσαύρων, μπού!

Στην πυρά, στην πυρά, με τις ξενέρωτες! Or something… Βλέπετε, ο κόσμος μας έχει γεμίσει ηλίθιους, και αυτό που θα δείτε εδώ αποτελεί την μεγαλύτερη απόδειξη για αυτό. Κλάψτε ελεύθερα.

Δεν ξέρω αν έγινε για λόγους προώθησης κάποιας επανέκδοσης του Jurassic Park ή του νέου Jurassic World, αν είναι απλά “για πλάκα” η… Ή “γιατί”, γενικώς. Πάντως, έγινε, και είναι ό,τι πιο γελοίο έχεις δει, ως σκεπτόμενος άνθρωπος, την τελευταία δεκαετία. Ορίστε:

Steven_Spielberg_Dinosaur_Hunter_001.jpg

Στην εικόνα ΠΡΟΦΑΝΩΣ βλέπεις τον Steven Spielberg, διάσημο σκηνοθέτη του Hollywood, δίπλα από έναν και-καλά νεκρό δεινόσαυρο. Ξέρεις, από αυτούς που ΠΡΟΦΑΝΩΣ εξαφανίστηκαν από τη Γη εδώ και μπόλικα χρονάκια, που ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν υπάρχουν πια και που, άρα, ΠΡΟΦΑΝΩΣ εμφανίζεται στην εικόνα ως κάποιου είδους εφέ.

Και όμως, οι ηλίθιοι στο Facebook άρχισαν να μοιράζουν αριστερά και δεξιά την εικόνα, συνοδεύοντας την με σχόλια για το πώς ο κακός, τρίσκακος Spielberg θα έπρεπε να ντρέπεται που σκότωσε ένα τόσο μεγαλοπρεπές ζώο όπως ο Τρικεράτωψ της εικόνας. Αίσχος, λέμε.

Είναι από τις ειδήσεις που τις διαβάζεις και δεν ξέρεις αν πρέπει να γελάσεις με τη βλακεία του κόσμου ή να κλάψεις. Για τον ίδιο λόγο – επειδή είναι μεγαλύτερη από ό,τι φανταζόσουν.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.