Δεν καθυστερεί το νέο Star Wars

Παρά το ότι ένας από τους βασικούς χαρακτήρες του “βγήκε off”, κατόπιν του τραυματισμού του Harrison Ford, η ταινία δεν αναβάλλεται.

Όταν ο Harrison Ford έσπασε το πόδι του στην… πόρτα του Millenium Falcon κατά τα γυρίσματα του έβδομου κινηματογραφικού Star Wars, οι περισσότεροι εκτίμησαν πως η ταινία θα αναβαλλόταν για κάποιο διάστημα, είτε μέχρι να αναρρώσει ο ηθοποιός, είτε μέχρι να ξαναγραφτεί το σενάριο της, ώστε να είναι μικρότερη η παρουσία του σε αυτό.

Τελικά, από ότι φαίνεται, θα ακολουθηθεί η δεύτερη προσέγγιση, αφού σύμφωνα με το επίσημο blog της ταινίας θα υπάρξει μεν μια παύση δυο εβδομάδων στα γυρίσματα τον Αύγουστο, για να προλάβει να αναρρώσει ο ηθοποιός, αλλά δεν θα υπάρξει καμία αναβολή. Ταυτόχρονα, στο καστ της ταινίας προστέθηκαν δύο σχετικά άγνωστοι ηθοποιοί, οι Crystal Clarke και Pip Andersen, ίσως ακριβώς για να “μπαλώσουν” κάποια σεναριακά κενά όπου υπολογιζόταν αρχικά πως θα παρουσιαζόταν ο Mr. Ford.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.