Νέα trailers για το Guardians of the Galaxy. Ναι, πάλι!

Χάσατε το μέτρημα; Και εμείς! Είναι δεδομένο πως θα έχουμε χάσει… 10-15 διαφημιστικά πάσης φύσεως από το επερχόμενο Guardians of the Galaxy της Marvel – αλλά αυτά είναι τα τελευταία. Από όσα κυκλοφόρησαν ως τώρα.

Ody's thoughts

Και ναι, με την εισαγωγή πριν τα ίδια τα βιντεάκια εννοώ πως αφού έχουμε φτάσει πια σε… καμιά δεκαριά – δεκαπενταριά διαφορετικά trailers για τη συγκεκριμένη ταινία, υπολογίζοντας κινηματογραφικά, τηλεοπτικά, ιντερνετικά, αμερικάνικα, ιντερνασιονάλε και βάλε, σύντομα, αν περιμένουμε λίγο ακόμη, θα… έχουμε δει όλη την ταινία μέσα από αυτά!

Αμάν ρε Marvel, εντάξει, είσαι χαρούμενη με τη συγκεκριμένη ταινία, θέλεις να μας την πλασάρεις ως the next best thing, μα… Μήπως, ειδικά σε αυτή την περίπτωση, παράγινε η υπόθεση;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.