Κι άλλα μαντάτα για το Destiny

Ανοίγει η beta και ανακοινώθηκαν συλλεκτικές εκδόσεις
Καιρός γαρ εγγύς, που θά ΄λεγε κι ο Λιακόπουλος, για το Destiny. Λίγες μερούλες πια μένουν για το άνοιγμα της beta, αρχικά για τα PlayStation και μετά για τα Xbox. Συγκεκριμένα, το πολύκροτο παιχνίδι της Bungie, που θα διανεμηθεί από την Activision, ανοίγει σε έκδοση beta στις 17 Ιουλίου για τους συνδρομητές του δικτύου PlayStation Plus, τόσο για PS3, όσο και για PS4. Στις 23 του μηνός θα επακολουθήσει το άνοιγμα της beta για τους κατόχους συνδρομής Xbox Live Gold, τόσο για Xbox 360, όσο και για Xbox One.

Παράλληλα ανακοινώθηκε και συλλεκτική έκδοση ή, για να ακριβολογούμε, ΔΥΟ συλλεκτικές εκδόσεις: στα $99 η Destiny Limited Edition θα περιλαμβάνει διάφορα χαρτάκια, καρτούλες, κουτάκια κι άλλα που βαριέμαι να γράψω γιατί μετατρέπονται παό τον εγέφαλό μου σε λευκό θόρυβο, ενώ η πιο ακριβή Destiny Ghost Edition, στα $149, θα έχει περισσότερα… εμ, τζουμπλέκια; Παπαράκια; Σκατουλάκια; Δεν ξέρω, εσύ πώς χαρακτηρίζεις τα άχρηστα ψιλολοΐδια που σου πιάνουν χώρο;

Πέρα από τα υλικά συμπαρομαρτούντα, περισσότερη αξία έχουν τα 2 expansion packs που θα συνοδεύουν τις συλλεκτικές εκδόσεις. Αν δε σε ενδιαφέρουν οι υλικές εκδόσεις, πάρε το παιχνίδι ψηφιακά με την Destiny Digital Guardian Edition που κοστίζει $90 και έχει και τα δύο expansions.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.