Cheap Gaming; κορυφαία παιχνίδια από €1.

Πόσο gaming μπορούν να σου δώσουν €10; Θα σου στριμώξουμε ακόμη περισσότερο σε ακόμη λιγότερα! Έεελα πάμε να αδειάζει η τσέπη! Απ’ όλα έχει ο μπαχτσές (back-chess): δράση, στρατηγική, εξωγήινους και πουλάκια. Ναι, πουλάκια!

Όχι, οι προσφορές που σου είπα μέχρι τώρα δεν είναι οι μοναδικές. Κάτι οι εκπτώσεις της εβδομάδας του Steam, για τις οποίες σου είπα χθες, κάτι κάποια άλλα παιχνιδάκια που “παίζουν υπό το ραντάρ” σε έκπτωση και τα ανακάλυψα για εσένα, και τσουπ, το αποτέλεσμα είναι πως μπορείς να επεκτείνεις τη συλλογή σου με μπόλικα παιχνιδάκια ονδετσίπ. On the cheap, ντε! Πάμε;

Shadowgrounds – Shadowgrounds Survivor ( €1,29 )

Αρχίζεις με το Shadowgrounds και συνεχίζεις με το sequel, Shadowgrounds: Survivor, αλλά… Αλλά αφού αμφότεροι οι τίτλοι είναι άκρως porotical, και σε πακετάκι έχουν και καλύτερη τιμή, δεν τους τσιμπάς με ένα κλικ και τους δυο ταυτόχρονα στο Shadowgrounds Pack που θα βρεις εδώ; Καλύτερα έτσι, δεν συμφωνείς;


World War III: Black Gold ( €0,74 )

Αν σου έλεγα πως είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι, θα σου έλεγα ψέματα. Είναι ένα μέτριο-προς-καλό, και δεν θα σου αρέσει αν δεν έχεις συμπάθεια προς τα εντελώς ζήτω-τα-στρατά παιχνίδια του είδους.

Αν, όμως, αυτά είναι του στυλ σου, μπορεί όχι απλά να σου φανεί καλό, μα και να σε πωρώσει. Δεν λέω και πως μπορώ να σε καταλάβω, αφού “τα δικά μου τα προτιμώ με εξωγηινάκια”, μα οφείλω να στο προτείνω ειδικά αφού το τσιμπάς με λιγότερο από €1.


Toki Tori

Μεγάλη επιτυχία στο χώρο των indie games, το Toki Tori είναι ένας εθιστικός συνδυασμός παιχνιδιού platform και puzzle. Έξυπνη δράση, gameplay που “σε κολλάει”, χαριτωμένα και όμορφα γραφικά σε τιμή που… ίσα που “ξύνει” το €1 – €0,99. Όρμα.


FlatOut – FlatOut 2 ( €1,99 – €2,49 )

Δεν στα πρότεινα χθες, και δεν στα προτείνω και σήμερα, αφού αμφότερα έχουν εμφανιστεί στο παρελθόν σε αρκετά χαμηλότερη τιμή από την τωρινή τους έκπτωση. Αν, όμως, καίγεσαι εδώ-και-τώρα για παιχνιδάκια με αυτοκίνητα όπου όταν υπάρχει μια σύγκρουση, το νιώθεις, το βλέπεις, το αισθάνεσαι βρε παιδάκι μου, όχι σαν να κοπανάνε μπρίκια μεταξύ τους, τα FlatOut και FlatOut 2 είναι από τις καλύτερες προτάσεις του είδους.

Θα βρεις το πρώτο κάπου εδώ για €1,99 και το δεύτερο κάπου εδώ γύρω στα €2,49.

Εγκυκλοπαιδικά, παλαιότερα “είχαν παίξει” στα €0,75 (στο IndieGala Store) και €1,79 (στην Amazon), αντίστοιχα. Αν δεν τα θέλεις τώρα, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα ξαναεμφανιστούν με τέτοιες τιμές στο μέλλον. Τώρα, το “πότε”…


Supreme Commander & Forged Alliance ( από €2,49 έως €3,74 )

Ένα κορυφαίο παιχνίδι στρατηγικής και το ακόμη καλύτερο expansion του σε προσφορά που λήγει σε λιγότερο από μια εβδομάδα – στις 28 Ιουλίου.

Αν δεν το είχες παίξει ποτέ, το Supreme Commander είναι ένα πολύπλοκο μεν, απλό στο να το καταλάβεις δε real time strategy game, όπου ο πόλεμος εξελίσσεται σε σχεδόν παγκόσμια κλίμακα και εσύ καλείσαι να έχεις το νου σου παράλληλα σε πολλά πεδία μαχών, σε έδαφος, θάλασσα και ουρανό.

Μπορείς να βρεις το αρχικό παιχνίδι στα €2,49 εδώ και το expansion του, Supreme Commander: Forged Alliance στην ίδια τιμή (€2,49) εδώ. Αν είναι, όμως, να τα πάρεις και τα δυο, όπως και στην περίπτωση των Shadowgrounds, δεν τα χτυπάς σε πακετάκι, εδώ με συνολικό κόστος €3,74; Μούτσος μπέτερος!

Ody's thoughts

Fun Story: δεν είχα προσέξει την έκπτωση και έπεσα επάνω της συμπτωματικά, επειδή από όλες τις ημέρες έτυχε σήμερα να δω αν είχα κανένα retail παιχνίδι που να ενεργοποιείται στο Steam. Είχα. Ακριβώς αυτό – το Supreme Commander. Και ενεργοποιώντας το, το Steam το αναγνώρισε ως την Complete Edition (που δεν ήταν) και μου… έκανε δωράκι το expansion! Thanks Steam!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.