Υποστήριξη 3D Blu-ray στο επόμενο firmware του PlayStation 4

Έλα, το ξέρουμε πως αυτό περίμενες για να αγοράσεις το νέο PlayStation. Σωστά; Όχι; Ε; Έλα, παραδέξου το!

Up Blu-Ray

Και ΝΑΙ, λοιπόν, επιτέλους, το PlayStation 4 αποκτά υποστήριξη τρισδιάστατων video από δισκάκια Blu-ray.

Ξέρω, δεν σε νοιάζει.

Και εδώ είναι το αστείο και ο λόγος που το αναφέρω: από ό,τι φαίνεται, κα-νε-ναν δεν τον νοιάζει, πλην λίγων και ελάχιστων. Εντάξει, είμαι η εξαίρεση.

playstation_4_001.jpg

Όπως και να έχει, ο λόγος που εκτιμώ πως η Sony χαρίζει και πάλι αυτή τη δυνατότητα στο PlayStation 4 δεν είναι επειδή το θέλει κόσμος και κοσμάκης, μα απλά το θέμα της… ξεφτίλας. Του εγωισμού. Του “για ένα όνομα ζούμε“. Διότι δεν γίνεται το PlayStation 3 να υποστηρίζει το format, και το νέο-και-καλυτερότερο “next-gen”, μην το ξεχνάμε αυτό, PlayStation 4, να το αγνοεί επιδεικτικά.

Bonus πως είναι (ως ένα σημείο) format ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ της Sony, και… Αν δεν υποστηρίζουν τα ίδια τα “μηχανάκια” σου τα δικά σου format, κλάφ’τα αν περιμένεις από τρίτους.

Άρα, δικαιολογημένο να πανηγυρίζει – μέσω Twitter – στην – επίσης “από ‘κει” – ανακοίνωση της δυνατότητας στο επόμενο firmware του PlayStation 4. Σωστά; Πάμε κι’ εμείς μαζί της: γιούπιιιι… Όχι;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.