Το 2015 αρχίζουν τα γυρίσματα του κινηματογραφικού Uncharted

Σύμφωνα με το σκηνοθέτη της ταινίας, Seth Gordon, δεν θα αργήσουμε (και τόσο) να δούμε τη φατσούλα του Nathan Drake στον κινηματογράφο.

uncharted_005.jpg

Όπως είπε ο Seth Gordon, λοιπόν, τα γυρίσματα της ταινίας είχαν καθυστερήσει διότι είναι μια “μπλεγμένη υπόθεση η προετοιμασία της ταινίας”. Κάτι λογικό, αφού σε αυτήν εμπλέκονται όχι μόνο οι όποιες εταιρείες παραγωγής, μα και η Sony σε… πολλά επίπεδα (ως εταιρεία κινηματογράφου αλλά και gaming, θέλοντας να διαφυλάξει την αξία των τίτλων σε σχέση με τα PlayStations της), η Naughty Dog (ως αρχική δημιουργός) μα και ο Μπάμπης. Καλά, ίσως όχι αυτός. Πίσω στη θέση σου, Μπάμπη. Θα σε φωνάξουμε αργότερα.

Τώρα, από ό,τι φαίνεται, αυτό το… κουβάρι δικαιωμάτων και “απόψεων” άρχισε να ξεμπλέκεται, και έτσι τα γυρίσματα της ταινίας, όπως τα σχεδιάζουν και τα συμφώνησαν ως τώρα, λέει ο Mr. Gordon, θα αρχίσουν κάποια στιγμή εντός του 2015. Πιθανότατα στις αρχές του.

Που σημαίνει, εκτιμώντας από άλλες παραγωγές του είδους, δυο χρονάκια “στο νερό” μέχρι να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα και να περάσουν καμιά… πεντακοσάρα μερούλες στο μοντάζ και την προσθήκη εφέ. Άρα, “θα το δούμε προς 2017 μεριά”. Αν ανακοινωθεί για νωρίτερα, αρχίστε να ανησυχείτε!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.