Σημαντική αύξηση εσόδων για τη Ubisoft χάρη στο Watch Dogs

Τεράστια επιτυχία το Watch Dogs για την γαλλική Ubisoft, που ευνόησε τα συνολικά έσοδα της – και σίγουρα… έκανε χαρούμενους τους επενδυτές της!

Assassins_Creed_Unity_-_005.jpg

Η εταιρεία ανακοίνωσε πως οι πωλήσεις της για το πρώτο τέταρτο του οικονομικού έτους 2015 (μέχρι τις 30 Ιουνίου του τρέχοντος έτους) ανήλθαν στα €360 εκατομμύρια, αύξηση της τάξης του %374 σε σχέση με το αντίστοιχο πρώτο τρίμηνο του 2014.

Μικρότερη αλλά σημαντική αύξηση %149 έδειξε και το κομμάτι των αποκλειστικά digital πωλήσεων της εταιρείας, φτάνοντας στα €84 εκατομμύρια, χάρη στην επιτυχία τίτλων όπως τα Child of Light, Trials Fusion και Valiant Hearts: The Great War.

Το ίδιο το Watch Dogs έχει πουλήσει περισσότερα από 8 εκατομμύρια αντίτυπα (η, τουλάχιστον, τόσα έχει “σπρώξει” στα καταστήματα), ενώ… αναμένονται ακόμη καλύτερες ημέρες για την εταιρεία, με το Assassin’s Creed: Unity για next-gen κονσόλες και PC να θεωρείται δεδομένη επιτυχία, ως ο μεγαλύτερος τίτλος της σειράς μέχρι σήμερα, καθώς και την επικείμενη ανακοίνωση ενός μικρότερου Assassin’s Creed για τις παλαιότερες κονσόλες (PlayStation 3 και Xbox 360).

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.