Πολύ θετικές κριτικές για το Guardians of the Galaxy

Ξεκίνησαν λοιπόν οι προβολές του Guardians of the Galaxy, και οι πρώτοι που είδαν την ταινία έχουν μόνο θετικά να πουν για αυτή!

guardians_of_the_galaxy_005.jpg

Διαστημικό έπος, η καλύτερη ταινία της Marvel, η πιο διασκεδαστική ταινία της χρονιάς, ο James Gunn τα κατάφερε με άριστα και καλά θα κάνει να προετοιμαστεί για τις χιλιάδες προσφορές για big budget ταινίες που θα ακολουθήσουν το… πόνημα του.

Τα παραπάνω είναι λίγα μόνο από τα πρώτα σχόλια που έχουν ειπωθεί για το Guardians of the Galaxy, δείχνοντας πως είτε η Marvel “λάδωσε”… δεκάδες κριτικούς κινηματογράφου και bloggers (κομματάκι δύσκολο να μην λέει κα-νε-νας τίποτα πραγματικά αρνητικό), είτε “απλά” κατάφερε για μια ακόμη φορά να ξεπεράσει τον εαυτό της.

Αν, πάντως, κρίνουμε από την μέχρι τώρα πορεία της, με κάθε νέα ταινία να είναι καλύτερη από τις προηγούμενες, δεν είναι και απίθανο!

note

Θα βρεις την αρχική είδηση και πολλά-πολλά περισσότερα σχόλια για την ταινία στην πηγή μας.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.