Και μιας και λέγαμε για το Euro Truck Simulator, πάρε και ένα Dishonored

Ο… cheap gamer επιστρέφει (είπαμε, το καθιέρωσα) με περισσότερες προσφορές: πακετάκι για όσους ήθελαν πάντα να γίνουν νταλικέρηδες με bonus το Dishonored σε πολύ καλή τιμή (αν δεν το έχεις ήδη).

Euro_Truck_Simulator_002.jpg

Πέρα από το νέο Humble Weekly Bundle, που, είπαμε, τσίμπησες με ένα ευρουλάκι (αν όχι, κακώς), αξίζει να ρίξεις μια ματιά και στην έκπτωση που κάνει το Steam σε τίτλους της id Software / Bethesda με την ευκαιρία της Quakecon, της ετήσιας… μάζωξης των φανατικών της πρώτης (της id, de!).

Και αυτό διότι, αν δεν το τσίμπησες ήδη στο Summer Sale, εκεί θα βρεις το πάρα πολύ καλό Dishonored με €3,74. Όρμα!

Δυστυχώς, τα DLCs του “θα σε βάλουν μέσα” αρκετά περισσότερο. Δεν τα έχω παίξει προσωπικά, μα λένε γενικά πως “τα καλά” είναι τα Knife of Dunwall και Brigmore Witches. Που, αν προσέξεις και την τιμή τους, θα τα καταλάβεις και από αυτήν: είναι… “τα πιο ακριβά“!

Από εκεί δεν σου προτείνω τίποτε άλλο. Μεταπήδούμε στο νέο Euro Truck Simulator 2 πακετάκι του Bundle Stars, είπαμε, αν “πάντα ήθελες να γίνεις νταλικέρης“, που θα αποτελέσει ό,τι κοντινότερο στην εκπλήρωση του ονείρου σου… κοψοχρονιά: με €8,79 παίρνεις τον τίτλο μαζί με τέσσερα DLCs του – τα τρία, διαφορετικά… “μπογιατίσματα” για το τροχοφόρο κτήνος σου. Εντάξει, όμως, δεν είναι μόνο αυτά.

Euro_Truck_Simulator_004.jpg

Στο πακέτο θα βρεις και το (υποδεέστερο, λένε, δεν ξέρω) πρώτο Euro Truck Simulator, ίσως για να ξαναζήσεις τις αναμνήσεις. Καθώς θα κυλάει ένα δάκρυ (ταυτόχρονα με το κλικ στο uninstall) σε βλέπω να δοκιμάζεις το Bus Driver, μεταφέροντας επιβάτες σε κάθε γωνιά της πόλης (Δράση! Ένταση! Τρόμος! Φρίκη!), πριν καταλήξεις στο πιο εξειδικευμένο (μη με ρωτάς, υποθέτω, από το όνομα του) Scania Truck Driving Simulator: The Game. Για την περίπτωση που αμφέβαλλες αν στα χέρια σου κρατάς το παιχνίδι ή την ταινία.

Η νταλικονείρωξη ολοκληρώνεται με το Trucks & Trailers, έναν τίτλο-σταθμό, θα έλεγα, αν είχε τρένα, αλλά δεν έχει οπότε δεν θα το πω και ξέχνα πως το έγραψα.

Όπως κατάλαβες, οι εμπειρίες μου στο gaming δεν εμπεριέχουν και νταλικεξομοιωτές, μα αυτό δεν σημαίνει πως γελάω με τις προτιμήσεις σου, ω, φανατικέ των ανά τον κόσμο πολύτροχων κινητών αρμάτων μεταφοράς ανανάδων (και ουχί μόνο). Διότι αν το θεωρούσα γελοίο, δεν θα σου έγραφα και για την συγκεκριμένη προσφορά. Θα σου έγραφα;

Θυμίζω, λοιπόν: τα παραπάνω νταλικο-τέτοια, στο Bundle Stars, με €8,79. Και επειδή δεν είμαστε όλοι παθιασμένοι με τα φορτηγά, ας συνεχίσουμε με πόλεις. Επειδή “δεν το πιάνεις”, να το θέσουμε αλλιώς: κάθε Έλλην δεν θα ήθελε “να γίνει Δήμαρχος” ή, έστω, θεωρεί πως “αυτός θα τα έκανε καλύτερα” σε θέματα του Δήμου, της Πόλης, του Οικοδομικού Τετραγώνου, της πολυκατοικίας ή, έστω, του διαμερίσματος του, Λίτσα; Γιατί δεν τον αφήνεις, Λίτσα, να παίξει με τα τρενάκια του; Ε; Γιατί; Ε, τώρα, μπορεί να μας το αποδείξει, και μάλιστα ως γνήσιος τσίπης, επίσης με μια επίσκεψη στο Bundle Stars.

Euro_Truck_Simulator_001.jpg

Όχι στο νταλικο-πακέτο, όμως, αλλά σε αυτό εδώ, του Cities In Motion, που σου δίνει με €12,49 τόσο τον ίδιο τον τίτλο, όσο και ένα σύνολο δεκα-βάλε addons και expansions και DLCs (και…και…και…) που, ειλικρινά, βαριέμαι να σου γράφω από εδώ. Γενικά, είναι το uber πακέτο του τίτλου, που αξίζει την προσοχή σου και μόνο από άποψη στρατηγικής, ακόμη δηλαδή και αν δεν δηλώνεις τρελή πώρωση με το να πηγαίνεις λεωφορεία, τραμ και τρένα πέρα-δώθε.

Ody's thoughts

Κλείνω με ερώτηση: σας αρέσει αυτή η σειρά θεμάτων για φθηνό gaming; Να τα συνεχίσω; :-D

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.