Διαθέσιμο το The Worse Mod που αναβαθμίζει το Watch Dogs

Με την ειρωνεία να στάζει από το ίδιο του το όνομα, το The Worse Mod κάνει το Watch Dogs να δείχνει όπως μας το είχε πρωτοπαρουσιάσει η Ubisoft πριν το… πετσοκόψει για να τρέχει στις “next-gen” κονσόλες.

the_worse_mod_watch_dogs_002.jpg

Είχαμε αναφερθεί παλαιότερα στο συγκεκριμένο Mod, που αναλαμβάνει να επαναφέρει στην έκδοση για PC του Watch Dogs όλα τα χαρακτηριστικά που “αφαίρεσε” η Ubisoft από αυτό ώστε να μπορεί να τρέξει στις πιο αδύναμες και-καλά “next-gen” κονσόλες της εποχής μας.

Ναι, το PlayStation 4 και το Xbox One είναι πιο αδύναμα από τα σύγχρονα PCs Μπάμπη μου, όσο απίστευτο και αν σου φαίνεται αυτό. Και η επικρατέστερη θεωρία λέει πως η Ubisoft δεν θα μπορούσε να παρουσιάσει τον πρώτο next-gen τίτλο της να τρέχει χειρότερα στα “next-gen συστήματα” από ό,τι στα… βαρετά και γερασμένα PCs.

Όσο για τα εισαγωγικά στο “αφαίρεσε”, διότι η Ubisoft στην πραγματικότητα δεν αφαίρεσε ποτέ τίποτα από τον τίτλο! Απλά… προσπάθησε να κρύψει πρόσθετες δυνατότητες της engine του κάτω από το χαλάκι, και άφησε μισοτελειωμένες κάποιες “δουλειές” (ας το πούμε απλά έτσι) με αποτέλεσμα να μην λειτουργούν 100% σωστά αυτές οι δυνατότητες. Π.χ. θέλεις καλύτερο Depth Of Field; Κρίμα, τρεμοπαίζουν οι γραμμούλες στις άκρες των φαναριών – και τέτοια “κουσούρια”.

the_worse_mod_watch_dogs_003.jpg

Το The Worse Mod ξεκίνησε ως μια απλή αλλαγή αυτών των παραμέτρων ενεργοποιώντας κάποια χαρακτηριστικά του Watch Dogs που είχαν βαρέσει Εξαφανιζόλ κατά την κυκλοφορία του εις τα PCs, και τώρα τα επαναφέρει σχεδόν όλα, κάνοντας τον τίτλο να μοιάζει σχεδόν ακριβώς όπως “αυτό που μας είχε δείξει τότε η Ubisoft ως το όραμα της για το πως θα έτρεχε σε next-gen πλατφόρμες”. Στη θέα του αποτελέσματος, PlayStation 4, Xbox One αλλά και… μέτριων επιδόσεων PCs μπορούν να βάλουν τα κλάματα.

Θα το βρεις κάπου εδώ γύρω. Η πηγή μας θα σε οδηγήσει “στον ενδιάμεσο” όπου βρήκαμε την είδηση της κυκλοφορίας του, στο VG247.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.