Το Hexo+ σε ακολουθεί παντού αφ’ υψηλού

Κλειδώνει στο σήμα του κινητού σου και σε ακολουθεί, καταγράφοντας τα κατορθώματά σου
hexo-plus-personal-drone
Κάποτε το ψώνιο ήταν το Segway. Τώρα η νέα μόδα είναι τα personal drones. Αυτόνομα ελικοπτεράκια, τα οποία ελέγχονται μέσω ενός απλού smartphone και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλά, εξαιρετικής χρησιμότητας, πράγματα, όπως π.χ. το να βγάζεις εναέριες selfies. Το Hexo+ είναι ένα τυπικό δείγμα αυτής της κατηγορίας ιπτάμενων gadgets. Μάλιστα κατάφερε να φτάσει και να ξεπεράσει το στόχο της χρηματοδότησής του στο Kickstarter, ήτοι $1 εκατομμύριο.

Το Hexo+ συνδέεται με το smartphone και με τη βοήθειά του κινείται πάνω από τον κάτοχό του, σε μια απόσταση περίπου 50 μέτρων, έχοντας τη δυνατότητα να κινηθεί γρήγορα με ταχύτητες μέχρι τα 72 χλμ/ώρα. Έτσι μπορεί να απαθανατίσει συναρπαστικές προσωπικές σου στιγμές όπως π.χ. το τελευταίο garden party που έκανες στο εξοχικό σου και την υπέροχη φωτιά που ξέσπασε στο διπλανό οικόπεδο από μια σπίθα που πετάχτηκε από την ψησταριά σου. Ένα Hexo+ θα σου κοστίζει $699 ή $1.099 αν το αγοράσεις πακετάκι μαζί με μια καμερούλα GoPro Hero 3. Μιλώντας, πάντως, πιο σοβαρά, τέτοια προσωπικά ελικοπτεράκια, όπως το Hexo+, είναι ιδανικά για τη βιντεοσκόπηση αθλητικών ενασχολήσεων, ριψοκίνδυνων extreme sports και συναφών ενασχολήσεων.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.