399 εκατομμύρια χρήστες μπαίνουν στο facebook αποκλειστικά μέσω mobile

Όπου “mobile” προφανώς το smartphone ή το tablet τους. αυτό και αν είναι απόδειξη πως οι συσκευές του είδους έχουν αντικαταστήσει σχεδόν ολοκληρωτικά, για μεγάλη μερίδα χρηστών, τον υπολογιστή τους.

Facebook CEO Zuckerberg gestures while speaking to the audience during a media event at Facebook headquarters in Menlo Park

Το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο του πλανήτη έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες. Και περίπου το ένα τρίτο από αυτούς, όπως είπαμε, μπαίνουν σε αυτό αποκλειστικά από το smartphone ή tablet τους.

surface-pro-3-from-verge-12

Και μπορεί το Facebook να είδε συνολική αύξηση των χρηστών του τα δύο πρώτα τρίμηνα του έτους, που μπαίνουν σε αυτό από όλες τις πιθανές πλατφόρμες, αλλά η κατηγορία του mobile δείχνει σημαντικά αυξημένη σε σχέση με τις άλλες.

Με άλλα λόγια, αν συνεχίσει έτσι η κατάσταση, όπως σημειώνει και το The Next Web, στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον το facebook θα χρησιμοποιείται κατά βάση μέσα από φορητές συσκευές αφής, με το desktop να… χάνεται στον ορίζοντα!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.