Το PlayStation 4 στέλνει video στο YouTube

Εντάξει, όχι από τώρα, αλλά… σύντομα!

Ένα από τα σημαντικότερα update στον… κοινωνικό χαρακτήρα της κονσόλας της έρχεται από την προσθήκη υποστήριξης του YouTube στην λειτουργία share της.

note

Στην οποία, θυμίζουμε, έχει αφιερωμένο πλήκτρο στο joypad, ώστε να μπορείς ανά πάσα στιγμή με ένα πάτημα του να μοιραστείς μια εντυπωσιακή φάση που μόλις έζησες σε ένα παιχνίδι με όλους τους φίλους και γνωστούς σου.

Μέχρι τώρα, οι περισσότεροι κάτοχοι της κονσόλας κατέφευγαν στο δίκτυο του twitch για το στριμάρισμα των gaming videos τους. Όπως και να το κάνουμε, όμως, το YouTube παραμένει μια δημοφιλέστερη υπηρεσία, και η υποστήριξη του από τη Sony στο PlayStation 4 ίσως οδηγήσει σε πολύ πιο ραγδαία εξάπλωση του χόμπι του να μοιράζεσαι τα “κοίτα τι έκανα που δεν μπορείς” στιγμιότυπα της gaming ζωής σου.

Πέρα από το ανέβασμα “προετοιμασμένων” video, την υποστήριξη του YouTube θα επιτρέπει και το live streaming από gameplay video καθώς και το… chat με τους εκεί χρήστες.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.