Και στη χώρα μας το Google Play Movies

Μπορεί η Google να μην τα πηγαίνει και τόσο καλά ακόμη με την γλώσσα μας, αλλά τουλάχιστον, μπορεί να… μας πουλάει ταινίες!

Και ενώ ακόμη περιμένουμε υποστήριξη αναγνώριση φωνής στα ελληνικά, για να μπορούμε και εμείς να αξιοποιήσουμε όλες αυτές τις μαγικές τεχνολογίες που αποκάλυψε η Google τα τελευταία χρόνια – από το Google Now μέχρι την φωνητική πληκτρολόγηση κειμένου, τσουπ, να το Google Play Movies να υποστηρίζει και την χώρα μας, μαζί με άλλες 20.

google_play_003.png

Έτσι, από εδώ και έπειτα, μαζί με “εμάς”, θα μπορούν να (αγοράζουν και) βλέπουν streaming ταινίες από αυτό και οι φίλοι μας από Αλβανία, Αργεντινή, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Λευκορωσία, Κροατία, Τσεχία, Εσθονία, Καζακστάν, Κιργκιζιστάν, Λάτβια, Λιθουανία, Μολδαβία, Πολωνία, Σλοβακία, Τατζικιστάν, Ταϊλάνδη, Τουρκμενιστάν, Ουζμπεκιστάν και το Lao People’s Democratic Republic που, δυστυχώς, δεν γνωρίζω πως να σας μεταφράσω στην γλώσσα μας.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.