(Και) η Microsoft αγάπα τους web developers

Όπως ακριβώς ο Firefox της Mozilla και ο Chrome της Google παρέχουν και μια ασταθή–beta-whatever έκδοση τους για developers, έτσι και η Microsoft αποφάσισε να παράσχει μια αντίστοιχη έκδοση του δικού της Internet Explorer.

internet_explorer

Έτσι, από εδώ και έπειτα, όποιος θέλει τις τελευταίες, νεώτερες, πλέον σύγχρονες δυνατότητες στον web browser του, και αυτός… τυχαίνει να είναι ο Internet Explorer, μπορεί να κατεβάσει την έκδοση του Developer Channel. Σε αυτήν, θα μπορεί να βρει σήμερα όλα όσα θα δουν οι υπόλοιποι χρήστες στην επόμενη “κανονική” έκδοση του browser της Microsoft.

Info

Η επίσημη ανακοίνωση της Microsoft βρίσκεται κάπου εδώ, στο IEBlog. Η επίσημη διεύθυνση του project (από όπου και μπορείς και να τον κατεβάζεις) είναι… να δεις που την είχα βάλει; Χμμμ…

Προφανώς υπάρχουν δύο κατηγορίες χρηστών που θα ενδιαφερθούν για αυτόν: οι power users, που θέλουν ότι πιο σύγχρονο και μπορούν να αντιμετωπίσουν μόνοι τους όποιο πρόβλημα συναντήσουν, οπότε δεν θα τους πειράζει και η όποια αστάθεια ή δυσλειτουργία της εφαρμογής, και οι developers, που θα μπορούν να δοκιμάζουν σε αυτόν τον κώδικα που αναπτύσσουν, ώστε να είναι σίγουροι ότι θα λειτουργεί σωστά όταν, τελικά, απεικονίζεται στην επόμενη έκδοση του Internet Explorer.

note

Σημειώνεται πως όποιος θέλει να τον δοκιμάσει μπορεί να τον εγκαταστήσει παράλληλα με τον Internet Explorer 11.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.