Ένδειξη live streaming για το Twitch στο YouTube

Ακόμη στενότερη συνεργασία του YouTube με το Twitch, με το πρώτο να παρουσιάζει σχετική ένδειξη όποτε κάποιος gamer “προβάλλει live video” μέσω αυτού.

twitch_logo_002.jpg

Το Twitch έχει μετατραπεί τον τελευταίο καιρό σε μια… υπερδύναμη ψυχαγωγικού περιεχόμενου για τους gamers, και αυτό… στις πλάτες των ίδιων των gamers, που συρρέουν σε αυτό κατά (εκατοντάδες) χιλιάδες για να στρημάρουν τα κατορθώματα τους στα αγαπημένα τους παιχνίδια. Και το YouTube το αναγνωρίζει.

Απόδειξη αυτής της αναγνώρισης, η νέα ένδειξη που θα παρουσιάζεται στα βίντεο του YouTube που προέρχονται από το Twitch, μέσω της οποίας θα μπορεί κάποιος να αναγνωρίσει αν ο… αγαπημένος του game-streamer “στέλνει live” για να μπορέσει να τον παρακολουθήσει ευθύς αμέσως.

Ody's thoughts

Τώρα, να σας πω πως ενδιαφέρομαι για αυτό, θα πω ψέματα! Αναγνωρίζω πως τα παιχνίδια μπορούν να αντιμετωπιστούν και ως σπορ, όπως έχουμε πει και στο παρελθόν, αλλά προσωπικά μάλλον δύσκολα θα καθόμουν να δω ένα σχετικό live stream αν…

Αν δεν ήταν σύντομο, περιεκτικό…

Εμ…

Και για ένα παιχνίδι που όντως να με ενδιαφέρ…

Καλά, ίσως και να καθόμουν τώρα που το ξανασκέφτομαι. Που, είπαμε, θα φαίνεται η σχετική ένδειξη;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.