Το Millenium Falcon τραυμάτισε τον Harrison Ford

Κατά τα γυρίσματα του νέου, έβδομου (μα τέταρτου χρονολογικά) Star Wars, ο 71 ετών, πια, Harrison Ford, τραυματίστηκε κατόπιν επίθεσης… υδραυλικής πόρτας!

Actor Harrison Ford

Από ό,τι ακούστηκε αρχικά, κάπως, κάπου, το Millenium Falcon (υποθέτουμε κομμάτι από το fake σκηνικό του, όχι… το ίδιο με μορφή μοντέλου)… “επιτέθηκε” στον Harrison Ford, που έπεσε στο έδαφος και στραμπούληξε τον αστράγαλο του. OK ως εδώ, “shit happens” που λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι. Μόνο που, λίγο αργότερα, είχαμε άσχημο update. Όχι ΤΟΣΟ άσχημο ρε Μπάμπη, αλλά… άσχημο…

Ο τραυματισμός, από ό,τι τελικά φάνηκε, δεν ήταν ένα “απλό στραμπούληγμα”. Σύμφωνα με το The Mirror ο αγαπημένος ηθοποιός έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τον πόνο και χρειάστηκε να μεταφερθεί με φορείο και ελικόπτερο για περισσότερες εξετάσεις και θεραπεία.

Και ναι, αυτό αν επιμένεις να θέλεις να το δεις εγωιστικά, αγνοώντας επιδεικτικά τον πόνο του ανθρώπου, μπορεί και να μεταφραστεί ως “παίζει και να αργήσει το επόμενο Star Wars” ή και, ακόμη χειρότερα, να… δεις digital εκδοχή του Mr. Ford σε αυτό, αφού μετά από αυτό το… χουνέρι, δεν αποκλείεται να το σιχτιρίσει και να τα παρατήσει.

Εξάλλου, ποτέ δεν του ήταν ιδιαίτερα αγαπητές οι scifi ταινίες όπου έχει παίξει, άσχετα από το πόσο πορωνόμαστε εμείς μαζί τους. Σχεδόν πάντα οι περισσότεροι ηθοποιοί θεωρούν πως “έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στο Χ αρτιστικό δράμα” (που είδαν οι ίδιοι και η μαμά τους), και ουχί στις πιο “εμπορικές” επιτυχίες τους. Επιπλέον, είναι κομματάκι κουραστικό να απαντάς επί τριάντα χρόνια στην ίδια ερώτηση, “ποιος πυροβόλησε, τελικά, πρώτος” ή κάτι παραπλήσιο.

Καλού-κακού, προετοιμασθείτε για σχετική ανακοινωσούλα. Δεν λέω πως θα γίνει, μα καλό είναι να μην σας… πάρουν τα ζουμιά και ξευτιλίζεστε, κοτζάμ μαντράχαλοι, αν, τελικά, γίνει. Εντάξει, και ο digital Ford, καλός θα είναι. Σαν τον Christopher Lee και τον Yoda στη “νέα τριλογία”*.

Ody's thoughts

* Ναι, αυτό ήταν ειρωνεία. Χα-χα. Ήταν ό,τι πιο γελοίο έχω δει σε σοβαρ(οφαν)ή ταινία scifi. Αίσχος. Ο ανάπηρος Yoda ξαφνικά να χοροπηδάει σαν κατσίκι. Ξανα-μανα-αίσχος, μπου και δυο αστέρια στην καλύτερη. Ναι, “στα πέντε”.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.