Το επόμενο κινηματογραφικό Resident Evil θα είναι το τελευταίο.

Ναι, καλά!

Resident Evil - Retribution

‘Όπως ακριβώς μας είχε πει για το προηγούμενο, και πριν από αυτό, για το προ- προηγούμενο, ο συγγραφέας, σκηνοθέτης και εν μέρη παραγωγός της κινηματογραφικής σειράς ταινιών, που τυγχάνει και… σύζυγος της βασικής πρωταγωνίστριας τους, Mila Jovovitch, ο Mr. Paul W.S. Anderson, αυτή τη φορά μας διαβεβαιώνει ότι η νέα ταινία στην σειρά θα είναι και η τελευταία.

Σίγουρα!

Μιλώντας στο Collider, ο Mr. Anderson είπε:

Quote:

Ο τίτλος του καθώς το ετοιμάζουμε είναι Resident Evil: The Final Chapter. Μπορεί να είναι και ο τελικός του τίτλος, αλλά όπως και να’ χει αυτό είναι γραμμένο στην πρώτη σελίδα του σεναρίου μου.

rsz_resident-evil-retribution-5

Πάντως, και ο ίδιος, και η σύζυγός του, έχουν δηλώσει – σε διαφορετικές φάσεις – κουρασμένοι από το franchise, και πως δεν σκοπεύουν να το συνεχίσουν. Αν και το Resident Evil, ως σειρά, δεν είναι “δικό τους”, και η Capcom μπορεί κάλλιστα να τους αντικαταστήσει με άλλους, η αλήθεια είναι πως τα ονόματα τους θεωρούνται ταυτόσημα με την κινηματογραφική εκδοχή της σειράς εδώ και χρόνια, αφού αποτέλεσαν τις “σταθερές” σε όλες τις μέχρι τώρα ταινίες της.

Με άλλα λόγια, ναι, μπορεί, και μάλλον είναι και αρκετά πιθανό, να δούμε και νέο κινηματογραφικό Resident Evil χωρίς αυτούς. Σίγουρα, όμως, θα είναι αρκετά διαφορετικό από ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Τώρα, το αν αυτό είναι καλό ή κακό… “Γούστα”, είπε ο πίθηκος, και έφαγε το σαπούνι!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.