Ντράβαλα για το Star Wars: Episode VII

Ο τραυματισμός του Harrison Ford κατά τα γυρίσματα του νέου Star Wars δεν θα μπορούσε παρά να έχει επιπτώσεις στην παραγωγή της ταινίας.

Όπως έγινε γνωστό, ο Harrison Ford δεν “στραμπούληξε τον αστραγαλούλη του” απλά, όπως είχε ακουστεί αρχικά, μα… έσπασε κανονικότατα το πόδι του κατά τα γυρίσματα του νέου Star Wars. Προφανώς δεν μπορεί, πια, να υποδυθεί τον χαρακτήρα του Han Solo με την ίδια άνεση – όχι μέχρι να αναρρώσει. Και αυτό δεν είναι απλά ένα μεγάλο, μα ένα τεράστιο πρόβλημα. Ο λόγος, προφανής:

Ήταν ο πρωταγωνιστής.

Star Wars - Han Solo - Wallpaper 2

Ή, έστω, ο βασικότερος εκ των βασικών χαρακτήρων. Και πως μπορείς να γυρίσεις μία ολόκληρη ταινία όταν ο ηθοποιός που ερμηνεύει τον κεντρικό ρόλο της δεν μπορεί να… σηκωθεί από την κουνιστή πολυθρόνα όπου έχει αράξει – με διαταγές γιατρού – για κανένα εξάμηνο; Πώς;

Εκτιμήσεις θέλουν, λοιπόν, την καινούρια ταινία στην επική σειρά που ξεκίνησε ο George Lucas είτε να καθυστερεί, μέχρι να αναρρώσει ο Mr. Ford ώστε να μπορεί να επιστρέψει στα καθήκοντά του, είτε, και αυτό μάλλον είναι το πιο ανησυχητικό, να ξαναγράφεται το μεγαλύτερο κομμάτι του σεναρίου της, μειώνοντας δραματικά τον χρόνο που θα παρουσιάζεται ο χαρακτήρας του στην οθόνη.

Το πιθανότερο βέβαια, όπως ορθώς γράφει και ο Rob Bricken στο io9, είναι πως η Disney θα προτιμήσει να περιμένει, ώστε να μπορέσει να εκμεταλλευτεί το όνομα-εγγύηση του Mr. Ford.

Ποτέ δεν ξέρεις, όμως… Ποτέ…

Φοβού!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.