Ναι, θα έχει… μεταλλαγμένους δεινόσαυρους το Jurassic World!

Ο σκηνοθέτης του επερχόμενου sequel αναγκάστηκε να επιβεβαιώσει κάποιες από τις φήμες που είχαν διαρρεύσει online για αυτό.

Jurassic_World_002.jpg

Σε συνέντευξή του στο SlashFilm, και μετά από τις διαρροές λεπτομερειών σχετικά με το τι θα δούμε στο καινούριο sequel του πολύ επιτυχημένου Jurassic Park, Jurassic World, ο σκηνοθέτης της νέας ταινίας, Colin Trevorrow, αναγκάστηκε να επιβεβαιώσει κάποιες από αυτές.

Για να μην τα πολυλογούμε, όχι, δεν θα δούμε τελικά “εκπαιδευμένους” δεινόσαυρους εναντίον “άγριων” δεινοσαύρων. Ούτε έχει “καλούς” και “κακούς” δεινόσαυρους. Όπως εξήγησε, είναι ζώα. Και τα ζώα δεν είναι “καλά” και “κακά”.

Jurassic_World_003.jpg

Ναι, όμως, η δράση θα εξελίσσεται όντως στο ίδιο νησί 22 χρόνια μετά τα γεγονότα των παλαιότερων ταινιών, όπου, τώρα πια, θα βρίσκεται ένα πλήρως λειτουργικό πάρκο δεινοσαύρων χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας. Και, μάλιστα, αναφέρει πως είχαν οπτικοποιήσει και την ιδέα πως τώρα πια θα θεωρείται κάτι απλό και δεδομένο, με έναν έφηβο να στέλνει βαριεστημένα SMS έχοντας την πλατεία ακουμπισμένη σε ένα χοντρό γυαλί πίσω από το οποίο βρίσκεται ένας… τυραννόσαυρος!

Όσο δυσάρεστο και αν φαίνεται αυτό στους τελειομανείς (και τους… οπαδούς της ιστορικής πραγματικότητας), οι δεινόσαυροι θα απεικονίζονται και πάλι χωρίς φτερά, όπως στις παλαιότερες ταινίες, παρά το ότι η επιστήμη στο ενδιάμεσο έχει συμπεράνει πως δεν ήταν… “καραφλοί”.

Ίσως ακόμη χειρότερο είναι πως, ναι, “μεγάλος κακός” θα είναι ένας γενετικά κατασκευασμένος δεινόσαυρος που θα διαθέτει DNA και από άλλα είδη ζώων.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.