Με $20.000 μπορείς και εσύ να πεθάνεις στο Game of Thrones!

Να διευκρινίσουμε πως μιλάμε για την έντυπη και όχι την τηλεοπτική μορφή της σειράς-φαινόμενο, αλλά ακόμη και έτσι, το όνομά σου θα… γραφτεί στην ιστορία.

Game of Thrones 001Έστω, “στην ιστορία που γράφει George R.R. Martin”, άλλα… ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ο George, λοιπόν, δηλώνει οπαδός της φύσης και κυρίως αγάπα τους λύκους της Αμερικής. Ο καθένας έχει τα χόμπι και τα κουσούρια του. Δεν είναι, όμως, αυτό επί της παρούσης. Αχέμ. Που λέτε. Τι λέγαμε; Α, ναι.

Ο George, λοιπόν, βοηθά το Ίδρυμα Wild Spirit Wolf Sanctuary να συγκεντρώσει χρήματα για την προστασία αυτών ακριβώς τον λύκων. Και πως θα μπορούσε να το βοηθήσει αν κάπου, κάπως, δεν υπήρχε και η μεγάλη επιτυχία του, το Game of Thrones; Έχουμε και λέμε:

Πληρώνοντας $50 παίρνεις ένα t-shirt.
Πληρώνοντας $600 παίρνεις ένα… τσελεμεντέ του Game of Thrones με την υπογραφούλα του.
Πληρώνοντας $20.000, αν όντως είσαι τόσο large, θα… “σε γράψει”, κυριολεκτικά, στην ιστορία του Game of Thrones, αλλά, ταυτόχρονα, θα φροντίσει να… σε ξεκάνει, σχεδόν αμέσως, με έναν πραγματικά άγριο θάνατο.

Ody's thoughts

Ορίστε μια ευκαιρία για τα δικά σου πέντε λεπτά δόξας. Αν θέλεις δέκα, θα πρέπει να πουλήσεις και κανένα πνευμόνι.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.