Έρχεται και πέμπτο Alien;

Μιλώντας στο κοινό κατά το φεστιβάλ ταινιών Hero Complex, η Sigourney Weaver δεν απέκλεισε την πιθανότητα να δούμε μια πέμπτη ταινία ως κατάληξη στην αγαπημένη σειρά.

Alien Wallpaper

Όσον αφορά το πως θα βλέπαμε τον χαρακτήρα που την καθιέρωσε στο κινηματογραφικό στερέωμα, την Ripley, είπε:

Quote:

Αν είχαμε κάνει και ένα πέμπτο, δεν έχω αμφιβολίες για το ότι τελικά θα είχε νικήσει η ανθρώπινη πλευρά της. Νιώθω πως υπάρχει περισσότερη ιστορία που μπορούμε να πούμε.

Σχετικά με την αιωνία φήμη που ήθελε “το επόμενο” (πάντα “το επόμενο”) sequel στην σειρά να εξελίσσεται στην επιφάνεια της Γης..:

Quote:

Δεν πιστεύω πως θα μπορούσε να εξελίσσεται στη Γη, για παράδειγμα με το alien να πετάγεται μέσα από στοίβες σανού στην γαλλική επαρχία.

Όσο για το αν όντως θα δούμε μια ακόμη ταινία στη σειρά οπού η ίδια θα ερμηνεύσει τον πολυαγαπημένο χαρακτήρα;

Quote:

Νιώθω μια προσμονή από τους ίδιους τους οπαδούς για την ολοκλήρωση της ιστορίας. Μπορώ να φανταστώ μια κατάσταση όπου θα μπορούσαμε να πούμε το τέλος της ιστορίας.

Και μάλλον τα παραπάνω αφήνουν την αίσθηση πως κάποιο νέο project βρίσκεται στα σκαριά για μια ακόμη ταινία στη σειρά, οπού η ίδια θα παίξει μια πιο ηλικιωμένη εκδοχή της Ripley που, όπως συνηθίζεται, θα παραδώσει τα σκήπτρα σε μια νέα γενιά που θα μπορέσει να συνεχίσει το (άρμεγμα του) franchise στον αιώνα τον άπαντα.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.