Το πρώτο robot – παρουσιαστής ειδήσ… NO! KILL IT WITH FIRE!

Ody's thoughts

Τα ανδροειδή (εντάξει, “γυναικοειδή”), που ακούνε στα ονόματα Kodomoroid και Otonaroid, παρουσιάστηκαν στην έκθεση “Android: What is a Human?” στο Τόκιο. Κατά τα άλλα, χαίρονται επειδή, και καλά, “μοιάζουν απίστευτα με άνθρωπο” και ορισμένες στιγμές κινούνται τρομαχτικά ρεαλιστικά.

ΠΟΥ;! ΠΩΣ;!

Θεωρώ εντελώς ηλίθιο να εστιάζουν την προσοχή τους στην εξωτερική εμφάνιση, που ΔΕΝ μπορεί να είναι πο-τε τόσο ρεαλιστική με τις σημερινές τεχνολογίες και υλικά ώστε να μας πείθει πως “είναι άνθρωπος”, και όχι στην κίνηση.

Αν μας έδειχναν ένα… τσουβάλι με πατάτες, μέσα στο οποίο να είχαν φτιάξει ένα μηχανισμό ώστε να… κοπανιέται σαν να είχες παγιδεύσει κάποιον σε αυτό, θα ήταν 99,9% πιο αληθοφανές από… από αυτό… Από ΑΥΤΟ ΕΚΕΙ…. Αργκρ!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.