Το Fable Anniversary έρχεται στα PC

Αφού οι gamers έπρηξαν την Lionhead και την Microsoft να φέρουν στα PC το HD remake του πρώτου Fable, δεν θα μπορούσαν να μην τους κάνουν τη χάρη.

fable_anniversary_002.jpg

Αυτό είναι, για ακόμη μία φορά, το concept πίσω από το teaser trailer της κυκλοφορίας του Fable Anniversary στα PC. Αυτού:

…και για μια ακόμη φορά οι PC gamers παρουσιάζονται ως… ζήτουλες, που παρακαλάνε να τους δώσουν, έστω, έναν τίτλο που έχουν παίξει και στο παρελθόν, για να ξεχαρμανιάσουν.

Ody's thoughts

Ρε χαραμοφάηδες αλήτες, που πήρατε ένα παιχνίδι που βγάλατε πριν 10 χρόνια και απλά του αλλάξατε την ανάλυση, τα textures και δυο shaders – μια εβδομάδα δουλειά για τον Μπάμπη Τον Νουμπά Της Παρέας, και το ξανακυκλοφορήσατε ζητώντας και πάλι χρήματα για αυτό, εκμεταλλευόμενοι το ότι οι κονσόλες δεν είχαν συμβατότητα με τους πρόγονους τους (ΚΑΙ αυτό ως ένα σημείο επίτηδες για να ξαναπουλάτε εσείς τα ίδια παιχνίδια για δεύτερη φορά)… δεν ντρέπεστε να ρίχνετε και δούλεμα από πάνω;

Να το βάλετε εκεί που ξέρετε το Fable Anniversary. Αν θέλω να παίξω το πρώτο Fable με καλύτερα γραφικά, μπορεί να του χώσω κανένα MOD. Όχι να το ξαναπληρώσω. Τις βλακείες με “τις HD επανεκδόσεις” των κονσολών μην προσπαθείτε να τις πουλήσετε στους PC gamers.

Αλλά τι θα περίμενες από τη Microsoft, που κατά τα άλλα “αντιμετωπίζει πια σοβαρά το PC gaming”, την κυκλοφορία ενός νέου Halo ειδικά για αυτή την πλατφόρμα; Ενός άλλου, αντίστοιχης ποιότητας high-concept τίτλου, σχεδιασμένου ειδικά για τους PC gamers; Nope… Πάρε μια επανακυκλοφορία μιας επανακυκλοφορίας – αρπαχτής, και πες και ευχαριστώ.

Και μετά κάθονται και αναρωτιούνται σοβαρά και προβληματίζονται “γιατί ο κόσμος δεν χρησιμοποιεί πια όπως παλιά τα Windows”. Αν, ρε βούρλα, δεν του δίνετε “πράγμα” να τρέξει σε αυτά, τι να τα κάνει; Αυτό δεν λέω εδώ και χρόνια πως είναι και το βασικό πρόβλημα του Linux – πως δεν έχεις και πολλά “πράγματα” της προκοπής να τρέξεις σε αυτό; Ενώ, όμως, η κατάσταση “στη χώρα του πιγκουίνου” αλλάζει, έστω, σιγά-σιγά, και τα Steam Machines πλησιάζουν απειλητικά, η Microsoft τον χα(λ)βά της.

Άειντε, και με τα Windows 10, δώρο HD επανέκδοση του Kameo, έτσι αδέλφια; Να το σπρώξουμε το λειτουργικό, μπας και πουλήσει. Βούρλα. Ε, βούρλα.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.