Ο Sundar Pichai χαρακτήρισε ως καπιταλοκομμουνιστοφασιστική την Apple. Ω, ναι!

Εντάξει, δεν το είπε ακριβώς έτσι, και ακόμη κι αν αυτή η κομματάκι σύνθετη λέξη… αυτοακυρώνεται, ναι, στην πράξη, αυτό ακριβώς είπε!

Για την ακρίβεια, σχολιάζοντας τη διαφορά προσέγγισης ανάμεσα στην Apple και την Google, το iOS και το Android, ο Χερ Κουμαντάτ του δεύτερου, Sundar Pichai, είπε:

Quote:

Πρέπει να είσαι προσεκτικός όταν κατασκευάζεις ένα αυτοκίνητο της Mercedes κόστους $100.000 να μην κοιτάζεις την υπόλοιπη αυτοκινητοβιομηχανία και να κάνεις σχολιάκια για αυτή.

(…)

Εξυπηρετούμε όλο το εύρος της αγοράς, σε παγκόσμιο επίπεδο και σε όλα τα είδη συσκευών/μεγεθών (Σημ.: form factors), κ.λπ.

(…)

Νομίζω πως κατασκευάζουν ένα πολύ καλό προϊόν που υλοποιείται κάθετα, το οποίο τους βοηθά να κάνουν συγκεκριμένα πράγματα γρηγορότερα. Το σκέφτομαι σχεδόν… σαν δύο διαφορετικούς τύπους κυβέρνησης. Κάποιοι τύποι κυβερνήσεις θα μπορούν να κάνουν πράγματα γρηγορότερα διότι έχουν συγκεκριμένη άποψη και (δουλεύουν για να) τα καταφέρνουν (Σημ.: “get things done”). Από την άλλη, μπορεί να έχεις μια θορυβώδη, κακόφωνη, δύστροπη δημοκρατία, που πολλές φορές αποδεικνύεται καλύτερη μακροπρόθεσμα. Έτσι έχεις δύο διαφορετικές οπτικές απόψεις του κόσμου.

Με άλλα λόγια, η Apple, κατά τον Sundar Pichai, είναι μια καπιταλο…(κατασκευάζει Mercedes των $100.000)…κομμουνιστο/φασισιστική…(μη-δημοκρατική μα… παραγωγική) εταιρεία.

Αυτό δεν είπε;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.