Μοδάτα παντελόνια-φορτιστές από Microsoft – Adrien Sauvage

Τι σου φάνηκε περίεργο σε αυτό τον τίτλο; Όχι, πες μου, τι;

Adrien_Sauvage_-_Microsoft_-_charging_pants_002.jpg

Η Microsoft συνεργάστηκε με τον Βρετανό σχεδιαστή μόδας Adrien Sauvage για να δημιουργήσει ένα παντελόνι που, πέρα από το να σε προστατεύει από τα στοιχεία της φύσης, να καλύπτει τα ευαίσθητα σημεία σου από αδιάκριτα βλέμματα…

…(μισή ώρα αργότερα)…

… να αναδεικνύει την μοναδική προσωπικότητά σου, να αποδεικνύει την εξαιρετική σχέση σου με τη μόδα…

(…άλλα ογδόντα λεπτά μετά, αλλά σε flashback δέκα λεπτών πίσω, άρα, κάνε τα 70 σύνολο “να είσαι μέσα”)…

Adrien_Sauvage_-_Microsoft_-_charging_pants_001.jpg

…να επιδεικνύει τον πουλ-μουρισμό σου και να σου παρέχει τσέπες για το κινητό, τα κλειδιά και τα ψιλά σου, θα μπορεί και να φορτίσει το κινητό σου.

(…άραξε. Χώνεψε το. Θέλεις μια πορτοκαλαδίτσα να ισιώσεις;)

Και δεν μιλάμε για μια ιδέα που ήρθε και και πέρασε από το μυαλό κάποιου τρελού, κάπου μέσα στην Microsoft, αλλά για ένα παντελόνι που ήδη παρουσιάστηκε σε μια επίδειξη μόδας στο Λονδίνο προχθές.

Όσο για την μαγική τεχνολογία, το μυστηριώδες αυτό ύφασμα που μπορεί να φορτίσει το κινητό σου; Κανένα!

Δεν είναι το ίδιο το “υλικό” τους αυτό που καταφέρνει να φορτίσει ασύρματα το κινητό σου, αλλά μια… πλάκα φόρτισης του Nokia DC-50 στην μπροστινή τσέπη τους.

Ody's thoughts

Τώρα, πάω στοίχημα ότι θα απογοητευτείς αν σου πω ότι το καπέλο “εκείνου του μάγου” είχε ψεύτικο πάτο, έτσι;

Μάλλον, πάντως, η όλη πρόταση σου φαίνεται δελεαστική, δεν μιλάμε για κάποιο πανάκριβο high-fashion κομμάτι ρουχισμού, για το οποίο θα χρειαστεί να πουλήσεις το σπίτι σου, αφού αν και κομματάκι τσιμπημένο – αναμενόμενο “αφού μοδάτο” – το πανταλονάκι αναμένεται πως θα κοστίσει κάτι περισσότερο από $340 όταν διατεθεί στο fashion store της Amazon.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.