Νέα σειρά προϊόντων στο σύμπαν του Halo

Η Microsoft αναζητά παραγωγό για μια νέα σειρά προϊόντων που θα βασίζονται στο σύμπαν του Halo.

Halo 5 001

Η είδηση ήρθε μέσα από μία αγγελία ζήτησης ατόμου για αυτή τη θέση από την ίδια την Microsoft, οπότε αν θεωρείς πως πλήρεις τις προδιαγραφές αναζήτησε “την αγγελία με Job ID: 874585-139365”.

note

Για να μην παιδεύεσαι, ορίστε, “δική σου” με ένα απλό κλικ.

Halo4.jpgΌπως θα δεις αν την επισκεφτείς, αν δεν ενδιαφέρεσαι για τη θέση αλλά για… το περιεχόμενο της – δηλαδή, οτιδήποτε έχει να κάνει με ένα νέο Halo – δυστυχώς δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό, και η περιγραφή της θέσης είναι γενική: θα πρέπει να βοηθήσει στην ανάπτυξη του τίτλου, να οργανώσει την ομάδα, να δημιουργήσει χρονοδιαγράμματα, μπλα, μπλα, περισσότερο μπλα-μπλα κ.λπ. κ.λπ.

Οπότε, ότι ξέρεις για αυτό ξέρουμε και εμείς. Πάντως, το πως είναι δομημένη η αγγελία δεν αφήνει να εννοηθεί πως πρόκειται για έναν νέο τίτλο στην υπάρχουσα σειρά, δηλαδή, “ένα First Person Shooter με τον Μαστρ’Αρχηγό για το Xbox One / το Xbox 360”, αλλά για κάτι εντελώς νέο. Και, ναι, παιχνίδι. Όχι ταινία, όχι κινούμενα σχέδια. Παιχνίδι. Από την 343 Industries.

Ody's thoughts

Το πιθανότερο, πάντως, είναι πως μιλάμε για το Xbox One. Ή, άιντε, κάποια μικρότερη spin-off σειρά για τα PCs, αν θέλουμε όντως να αισιοδοξούμε πως η Microsoft αντιμετωπίζει και πάλι σοβαρά το PC gaming. Που μάλλον δεν. Το δε Xbox 360 ανάθεμα και αν θα δοθεί άλλον high-profile τίτλο του ίδιου βεληνεκούς στην υπόλοιπη ζωή του, οπότε… “δεν”.

Συμπέρασμα:

Ή νέα, παραπλήσια σε λογική σειρά τίτλων για το Xbox One, με λίγο διαφορετική δράση και άλλους χαρακτήρες (μπας και καταφέρουν να ξεφορτωθούν, μια και καλή, τον Master Chief, αφού όσο και αν προσπάθησαν μέχρι σήμερα – ODST κ.λπ. – δεν τα κατάφεραν, ή…

Ή low-budget σειρά στρατηγικής, ή κάτι τέτοιο, για PC, “για να μη λένε οι PC gamers πως η Microsoft τους έχει μόνιμα και ολοκληρωτικά γραμμένους”. Οπότε και θα κάνουμε χαρές σε στυλ “άχου, βρε, ενώ οι ηλίθιοι κάτοχοι Xbox One παίζουν το και-εγώ-δεν-ξέρω-πόσα-μύρια-κόστισε Halo 5 στο Xbox One, εμείς θα παίζουμε τον κλώνο του Plants VS Zombies με μεταλλικούς ρομποτάνθρωπους και κλείδωμα λειτουργίας ΜΟΝΟ στα Windows 8.2. Ή κάτι τέτοιο.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.