Πέρασα τη μισή μου ζωή, φτιάχνοντας ένα videogame

Ένας ερασιτέχνης indy dev εξιστορεί τη δημιουργία του μονάκριβου και αγαπημένου του game, μέσα από ένα απολαυστικό video
Tobias-and-the-Dark-SceptresΤο Tobias and the Dark Sceptres, δεν είναι ένα ξεχωριστό game. Μάλλον δεν είναι καν ένα καλό game. Είναι όμως το “παιδί” του Adam Butcher, ενός άσημου, ερασιτέχνη και μοναχικού indy developer, ο οποίος ξεκίνησε το φιλόδοξο όραμά του, να φτιάξει ένα επικό action adventure game, στα 13 του. Παρακάτω είναι η ιστορία του πως ο Adam κατάφερε τελικά να φτιάξει το παιχνίδι των ονείρων του. Μπορείς να το κατεβάσεις δωρεάν από εδώ.

Galacticus's thoughts

Ένα ωραίο και νοσταλγικό ταξιδάκι στα χρόνια που δεν υπήρχε καν ο όρος “indy” και όλα αυτά τα απλά παιχνιδάκια “shareware” ή “freeware” κυκλοφορούσαν “με το κιλό” και ήταν η πρώτη επιλογή των CD-ROMs των περιοδικών για να γεμίζουν το χώρο τους!

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.