Το GTA V στο PlayStation 4 (UPDATED)

Αν και μάλλον ήταν αναμενόμενο, το τελευταίο Grand Theft Auto δήλωσε το παρόν και στο PlayStation 4.

Grand Theft Auto 025

Στα PC το περιμέναμε, στο PlayStation 4 το βρήκαμε! Ο λόγος για το Grand Theft Auto V της Rockstar Games, που μετά την κυκλοφορία του στο Xbox 360 και το PlayStation 3, οι PC gamers αισιοδοξούσαν πως θα κυκλοφορήσει για την δική τους πλατφόρμα.

Και τσουπ, η έκπληξη!

Κάτσε, στο PlayStation 4… και;

Η αποκάλυψη του τίτλου έγινε κατά το event της Sony για το PlayStation, ενώ δεν έγινε ούτε κουβέντα για την ύπαρξη του κατά το event της Microsoft.

Συμπέρασμα, επειδή μάλλον είναι δύσκολο ένας τόσο μεγάλος τίτλος να είναι αποκλειστικός για τη μία από τις δύο κονσόλες επόμενης γενιάς, μάλλον το PlayStation θα έχει μια αρχική αποκλειστικότητα σε αυτόν, για ένα διάστημα κάποιων μηνών. Ή, τουλάχιστον, Αρκετά μεγάλο ώστε να κάνει την Microsoft να… τον αγνοήσει επιδεικτικά!

Ody's thoughts

Διότι, αν δεν ισχύει αυτό, λέτε όντως να είναι “αποκλειστικός” του PlayStation 4; Μπάααα…

Φυσικά, αφού το θέμα του όλου event ήταν το PlayStation 4 και… τα σχετικά, όχι Μπάμπη, δεν έγινε ούτε κουβέντα σχετικά με το αν θα δούμε τελικά τον τίτλο στα PCs.

Πρωτότυπη κίνηση, πάντως, από πλευράς Sony, το να επιτρέψει σε όσους έχουν ήδη παίξει τον τίτλο όχι μόνο στο PlayStation 3 αλλά και στο Xbox 360 να μεταφέρουν τα saves τους στη δική της κονσόλα ώστε “να συνεχίσουν σε αυτήν από εκεί που είχαν μείνει στην προηγούμενη”.

Update

Λίγο αργότερα, η Rockstar διέθεσε ένα νέο trailer του και διευκρίνισε πως θα κυκλοφορήσει και σε Xbox One και PC. Τελικά, μόνο η… ανακοίνωση ήταν “exclusive” της Sony!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.