Το Dead Rising 3 εμφανίστηκε στο Steam!

Ναι, όπως λέμε “για PC”, ντήαρ Μπάμπης!

dead_rising_3_010.jpg

Ίσως ο καλύτερος τίτλος του “launch” του Xbox One, το Dead Rising 3 έκανε την εμφάνισή του στη βάση δεδομένων του Steam! Ναι, “του ίδιου Steam” που έχεις σε PCs με Windows/Linux και OS X.

Είναι αρκετά πιθανό αυτό να σημαίνει πως ο τίτλος δεν είναι, τελικά, και τόσο “αποκλειστικός” του Xbox One, αλλά η όλη “αποκλειστικότητα” να αφορούσε μόνο τον κόσμο των κονσολών Δεν θα είναι και η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι τέτοιο, αφού στην προηγούμενη γενιά κονσολών πλήθος τίτλων κυκλοφορούσαν σχεδόν παράλληλα για PC και Xbox 360. Όχι κατ’ ανάγκη με αυτή τη σειρά.

Όπως μάλλον ήταν αναμενόμενο, μέχρι να προλάβουμε να σας ειδοποιήσουμε για αυτό, ο τίτλος εξαφανίστηκε από το Steam. Δεν υπάρχει κάποια σχετική ανακοίνωση (ακόμη), οπότε ή κάποιοι κάνουν τους χαζούς, είτε ήταν όντως ένα λάθος και σύντομα θα ακούσουμε “κάτι-σε-στυλ-συγγνώμη” για αυτό.

Ody's thoughts

Πάντως… καλή πατέντα τέτοιες “κατά λάθος διαρροές” για σφυγμομέτρηση του αν σε συμφέρει οικονομικά να μεταφέρεις τον τίτλο σου σε μια άλλη πλατφόρμα! Όχι; ;-)

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.