Το νέο Angry Birds στο Play Store

Το Role Playing Game με πρωταγωνιστές τα Τσαντισμένα Πουλιά που είχε αποκαλύψει η Rovio πριν από αρκετούς μήνες έφτασε επιτέλους στα smartphones και tablets με Android.

angry_birds_epic_008.jpg

Όποιος θα ήθελε να ζήσει μια εναλλακτική περιπέτεια των Οργισμένων Πτηνών, μπορεί να το κατεβάσει με μηδενικό κόστος από το Play Store, αφού ο τίτλος υιοθετεί το μοντέλο εσόδων free to play.

Info

Free To Play: ξεκινάς να παίζεις, και αν σου αρέσει, αγοράζεις περισσότερα virtual πραγματάκια (π.χ. καπέλα για τον πρωταγωνισταρά σου) μέσα από το παιχνίδι, σε τιμές ευκαιρίας.

Αγορά με την αγορά, μπορεί να φτάσεις να δίνεις στην κάθε Rovio “δωράκι” μέχρι και αρκετές εκατοντάδες ευρώ. Ειδικά αν είσαι μπόμπιρας. Που δεν έχει ακόμη συναίσθηση της αξίας του χρήματος. Συμβαίνει συχνά. Πάρα μα πάρα πολύ συχνά.

Πάντως, από άποψη δράσης, ο τίτλος δεν έχει όντως καμία μα καμία σχέση με τις προηγμένες περιπέτειες των Αγανακτισμένων Πουλερικών, αποτελώντας περισσότερο ένα RPG-light, ένα κατιτίς ανάμεσα σε Baldur’s Gate (έχει… story), Final Fantasy Tactics (“στρατηγικές μάχες”) και Magic The Gathering (“αναρωτιέσαι γιατί διάολο κόλλησες με δαύτο”), με ολίγη από άλλους τίτλους και έμφαση στο να είναι προσιτός από τους μπόμπιρες.

Ody's thoughts

Δεν φαίνεται καθόλου μα καθόλου άσχημο. Δεν πρόλαβα να το εγκαταστήσω ακόμη στο tablet μου, αλλά… “έρχεται”. Ήδη. Σιγά-σιγά. From “the clouds”.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.