Πόσο καιρό είχες να παίξεις αεροπλανάκια; Dreadnought, λοιπόν!

Ένα από τα είδη παιχνιδιών που έχουν σχεδόν εξαφανιστεί ήταν αυτό των αγνών, καθαρών αερομαχιών. Η Yager δεν το ξέχασε και… να’το Dreadnought!

Κάτι το νέο Elite, κάτι το Star Citizen, κάτι το EVE: Valkyrie και η ψιλο-επιστροφή της σειράς X, και να που όλο και κάτι έχει να παίξει όποιος αρέσκεται σε αερομαχίες. Έστω, διαστημικές αερομαχίες. Έστω, αφού στο διάστημα δεν υπάρχει αέρας… διαστημομαχίες. Whatever.

Το Dreadnought που μόλις ανακοίνωσε η Yager, γνωστότερη ως “αυτή που μας έδωσε το Spec Ops: The Line”, εντάσσεται σε αυτήν την κατηγορία παιχνιδιών. Με διαστημομαχίες. Ουφ. Ξέρετε. “Πετάς και πιου-πιου”, τέλος πάντων.

Ο τίτλος, πάντως, δείχνει αρκετά όμορφος, κάτι αναμενόμενο αφού τρέχει στην Unreal Engine 4, η οποία ακόμη μας φαίνεται κάτι καινούργιο και εντυπωσιακού και δεν την έχουμε… μπουχτίσει όπως την προηγούμενη έκδοση της. Πάλι με χρόνια, με καιρούς, πάλι καφέ θα δείχνει.

Για να μην σας κουράζουμε με λεπτομέρειες, μάλλον αυτό το βιντεάκι αρκεί:

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.