Πωλείται η μεγαλύτερη συλλογή παιχνιδιών ever

Ο Michael Thomasson έχει 11.000 παιχνίδια αλλά και… κοινωνικές υποχρεώσεις. Έτσι, αναγκαστικά, τα πουλάει. Μπορούν να γίνουν δικά σου με… αλήθεια, σκέφτηκες ποτέ σου να εκπορνευτείς στην Ταϊλάνδη;

Η συλλογή του Michael Thomasson δεν είναι τυχαία, αφού έχει αναγνωριστεί και από το Guinness Book of World Records ως η μεγαλύτερη στον πλανήτη.

Περισσότερα από 11.000 παιχνίδια για κάθε σύστημα που μπορείς να φανταστείς, από το Atari 2600 μέχρι το… Pippin της Apple (ναι, για όποιον δεν το γνώριζε, κάποτε είχε δοκιμάσει να βγάλει δική της κονσόλα), μπορούν να γίνουν δικά σου με μίας για λίγες… δεκάδες χιλιάδες δολάρια.

Πόσα; Και τι παίρνω;

Η συλλογή διατέθηκε σε δημοπρασία που μπορεί να ξεκίνησε από μόλις $1, αλλά έχει ήδη ξεπεράσει τα $50.000 – και ακόμη δεν έχει επιτύχει τον στόχο της. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να είσαι έτοιμος να σκάσεις ακόμα περισσότερα.

Για αυτά θα πάρεις περισσότερα από 2600 παιχνίδια “σφραγισμένα”, “brand-new”, όπως αν τα είχες μόλις αγοράσει από ένα κατάστημα, και περισσότερα από 8300 παιχνίδια σε “πλήρη” μορφή, δηλαδή, με το κουτί και το manual τους.

Η δημοπρασία τελειώνει στις 15 Ιουνίου, οπότε προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις να πουλήσεις αυτοκίνητα, οικόπεδα, σπίτια, συκώτια, και να τρέξεις.

Τρέξε!

Ακόμα εδώ είσαι;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.