Πρώτες πληροφορίες για το updated GTA V

Λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση της διάθεσης του Grand Theft Auto V και σε Xbox One, PlayStation 4 αλλά και PC, ορίστε και οι πρώτες πληροφορίες για αυτή την έκδοση.

Grand Theft Auto 005Πρώτα από όλα, σε όλες τις “next gen” πλατφόρμες, το Grand Theft Auto V θα παρουσιάζει προφανώς υψηλότερη ανάλυσή, αλλά θα διαθέτει και αναβαθμισμένα textures, θα έχει μεγαλύτερο draw distance (“η απόσταση του ορίζοντα μέχρι όπου παρουσιάζονται 3D αντικείμενα”) και… πυκνότερο κυκλοφοριακό! Που, ναι, θα πει περισσότερα οχήματα και άνθρωποι στους δρόμους (και τα πεζοδρόμια).

Το σχολείο της Sony κατά την ανακοίνωση της του τίτλου, σχετικά με το ότι οι κάτοχοι Xbox 360 και PlayStation 3 “θα μπορούσαν να συνεχίσουν το παιχνίδι στο PlayStation 4 από εκεί που το είχαν αφήσει”, όπως διευκρίνισε τώρα η Rockstar, αφορά το online κομμάτι του παιχνιδιού.

Ody's thoughts

Σιγά τα ωά, δηλαδή, αφού είναι το ίδιο με το να κάνεις login σε έναν λογαριασμό σε ένα MMORPG, από έναν οποιοδήποτε υπολογιστή, και “να συνεχίζεις το παιχνίδι από εκεί που το είχες αφήσει”. Επαναστατική τεχνολογία. Την έχουμε μόνο εδώ και, πόσο, δύο δεκαετίες;

Τέλος, τα ευχάριστα μαντάτα αφορούν την έκδοση για PC, όπου το παιχνίδι θα συνοδεύεται από έναν video editor, ώστε να είναι ευκολότερο να καταγράψει κανείς τις περιπέτειες του στον κόσμο του, να τις μετατρέψει σε videoclip, και να τις ανεβάσει στην αγαπημένη του υπηρεσία φιλοξενίας βίντεο. Που κάτι μας λέει πως κατά 99% θα είναι το YouTube.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.