Προ-παραγγελίες και νέες πληροφορίες για το Mortal Kombat X

Σχεδόν αμέσως μετά την αποκάλυψη του μέσω ενός εντυπωσιακού (αλλά κομματάκι… άτοπου) trailer, ξεκίνησαν και οι προ-παραγγελίες για το καινούργιο Mortal Kombat.

mortal_kombat_x_006.jpg

Ο τίτλος αναμένεται το 2015, αλλά μπορείς να κάνεις την αναμονή μέχρι τότε πιο ευχάριστη… παραγγέλλοντας τον από τώρα!

Προφανώς αν κανείς κάτι τέτοιο, όντας σίγουρος από τώρα για το ότι θα είναι ότι τελειότερο έχεις ζήσει και απλά ΠΡΈΠΕΙ να το αγοράσεις (άσχετα αν τελικά, αφού κυκλοφορήσει, αποδειχθεί… “μάπα το καρπούζι”), είσαι και από τα άτομα που θα τα ενδιαφέρουν οι παρακάτω πληροφορίες που ανακοίνωσαν οι δημιουργοί του, NetherRealm Studios:

Quote:

Βασισμένο σε next-gen τεχνολογία, το Mortal Kombat X συνδυάζει απαράμιλλη κινηματογραφική παρουσίαση με ολοκαίνουργιο gameplay για να παρουσιάσει την πιο βίαιη εμπειρία Μάχης (Σημ.: “Kombat”) που εμφανίστηκε ποτέ. Για πρώτη φορά στα χρονικά, το Mortal Kombat X θα δώσει στους παίκτες την δυνατότητα να επιλέξουν από πολλαπλές εκδοχές του κάθε χαρακτήρα επηρεάζοντας τόσο τη στρατηγική όσο και το στυλ μάχης.

Και έτσι, δίνεται και η απάντηση σε όσους απορούσαν πως και επανεμφανίστηκαν “έτσι” Scorpion και Subzero στο πρώτο trailer του τίτλου.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.