Ποιος είπε πως πέθανε το Xbox 360;

Σίγουρα όχι η Microsoft, αφού μιλώντας στο Metro UK, Ο Αφεντικός της Xbox division της, Phil Spencer, ανέφερε πως όχι μόνο η κονσόλα θα συνεχίσει να πουλάει για αρκετό καιρό ακόμη, άλλα έρχονται και νέοι τίτλοι για αυτήν.

xbox_360_controller_black.jpg.jpg

Όπως εξήγησε, για να μην ξαναλέμε ακριβώς όλα όσα είπε, μπορεί να έχει ήδη κυκλοφορήσει ο αντικαταστάτης του Xbox 360, το Xbox One, αλλά η Microsoft δεν μπορεί να αγνοήσει τα εκατομμύρια gamers που ήδη έχουν την παλαιότερη κονσόλα. Και αν κάποιος την αγόρασε πριν από έναν, ενάμιση χρόνο, θα ήταν κάπως απογοητευτικό να μην μπορούσε, τώρα πια, να βρει παιχνίδια για αυτήν.

Ναι λοιπόν, η μεγαλύτερη έμφαση από πλευράς Microsoft δίνεται στο καινούριο της Xbox One, μα αυτό δεν σημαίνει και πως θα αρχίσει να αγνοεί την προηγούμενη κονσόλα: Ήδη είναι γνωστό πως θα δούμε σε αυτήν σημαντικούς καινούργιους τίτλους, όπως τα Borderlands: The Pre-Sequel, και Forza Horizon 2. Ενώ, όμως, ο Mr. Phil ανέφερε πως εκτιμά ότι κονσόλα θα πουλήσει αρκετά εκατομμύρια ακόμη, και θα συνεχίσει να βλέπει νέους τίτλους, απέφυγε διακριτικά να αναφέρει ποιοι μπορεί να είναι αυτοί.

Ody's thoughts

Καταλάβατε: η Microsoft θα συνεχίσει να πουλάει Xbox 360 για όσο βλέπει να υπάρχει σχετική ζήτηση στην αγορά, και πέρα από τους τίτλους που έχει ήδη ξεκινήσει να αναπτύσσει για αυτό, μάλλον θα βασιστεί περισσότερο και αυτή σε τρίτους developers για τη… “συντήρηση” του Xbox 360 με κάποια νέα τιτλάκια, για να μην νιώθει όποιος μόλις το αγόρασε πως είναι… εντελώς “ψόφιο”!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.