Ο Batman δηλώνει παρόν στο PlayStation 4

Όχι μόνο ο σκοτεινός ιππότης θα κάνει την εμφάνισή του και στο PlayStation 4 – κάτι που, άλλωστε, περιμέναμε – αλλά θα έχει μαζί του και bonus περιεχόμενο για την κονσόλα της Sony.

Batman_Arkham_Knight_001.jpg

Σε μια από τις πιο καλοστημένες στιγμές της παρουσίασης της Sony, το trailer του Batman: Arkham Knight της Rocksteady φάνηκε να “κολλάει”, παραπέμποντας σε τεχνικό πρόβλημα. Το video “πιξέλιασε”, τα φώτα της αίθουσας άρχισαν να επαναλαμβάνουν την ίδια νευρική κίνηση…

Η όλη φάση φάνηκε αναμενόμενη σε αρκετούς, αφού μέχρι τότε, ειδικά στον τομέα του ήχου, το event της Sony είχε κάνει κάποιες ατασθαλίες. Μόνο που…

Μόνο που, τότε, στις γιγαντοοθόνες της αίθουσας εμφανίστηκε ο Scarecrow, αφήνοντας να εννοηθεί πως η όλη υπόθεση ήταν άλλο ένα από τα κόλπα του, καθώς έπαιζε με το μυαλό του πρωταγωνιστή – και μαζί με αυτό με το δικό μας.

Και τότε, ανακοινώθηκε το εξής συγκλονιστικό: ο τίτλος θα διαθέτει bonus περιεχόμενο με τον Scarecrow, ειδικά για το PlayStation 4.

Για δες..!

Ody's thoughts

Ελάτε, κάντε τους τη χάρη, δείξτε λίγη έκπληξη! Λίγο ενδιαφέρον! Κάτι! Τίποτα;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.