Νωρίς-νωρίς (αλλά ναι, το 2015) το Batman: Arkham Knight

Η επόμενη μεγάλη περιπέτεια του Batman από τη Rocksteady, Arkham Knight, “έφαγε αναβολή” για το 2015. Μάλλον, όμως, θα την δούμε νωρίτερα απ’ ότι περιμέναμε.

Arkham_Knight_003.jpg

Και αυτό διότι, όταν κάποιος σου λέει πως ένας τίτλος αναβλήθηκε για το επόμενο έτος, συνήθως εννοεί κάποια στιγμή κάπου στη μέση του έτους. Σύμφωνα, όμως, με τον Kevin Conroy, που χαρίζει τη φωνούλα του στον Batman σε αυτή την περιπέτεια (και όχι μόνο), ναι, ο τίτλος αναμένεται το 2015, αλλά… τον Ιανουάριο.

Που, με άλλα λόγια, δεν απέχει και τόσο πολύ από, π.χ., “το τέλος του 2014”. Και, άρα, δεν είναι και τόσο μεγάλη αναβολή όσο νομίζαμε αρχικά.

Από την άλλη, τίποτα δεν αποκλείει ο Mr. Conroy να κάνει λάθος, ή απλά να μην έχει “αρκετή ενημέρωση”, και, όντως, ο τίτλος να εμφανιστεί “καλοκαίρι και βάλε”.

Μπορούμε, όμως, να… αισιοδοξούμε!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.