Μια χαρά το Wii U κατά Τον Αφεντικό της Nintendo America

Ο Reggie Fils-Aime θεωρεί πως, όχι, το Wii U δεν “τα έχει βρει σκούρα”. Τσου. Μια χαρά τα πηγαίνει.

Nintendo E3 Media Briefing

Μιλώντας στο Kotaku, όταν ο εκεί συντάκτης ανέφερε πως “κάποιοι θα έλεγαν πως το Wii U την παλεύει” (struggling), ο Reggie Fils-Aime διαφώνησε.

Quote:

Δεν θα χρησιμοποιούσα αυτή τη λέξη (Σημ.: struggling).

Ήμασταν ξεκάθαροι σχετικά με τον αριθμό των παιχνιδιών που κυκλοφορήσαμε ουσιαστικά από τον Ιούλιο μέχρι το τέλος του προηγούμενου έτους, ένας αριθμός από τα οποία αισιοδοξούσαμε πως θα κυκλοφορούσαν παράλληλα με την αρχική κυκλοφορία της κονσόλας, με τα πάντα από το Pikmin μέχρι το Wii Party U, όλα αυτά θέλαμε να κυκλοφορήσουν πολύ νωρίτερα.

Η άποψή μας είναι πως το software είναι αυτό που οδηγεί το hardware και πως αν αυτό είχε έρθει νωρίτερα μπορεί αυτή στιγμή να κάναμε μια διαφορετική συζήτηση. Το γεγονός όμως είναι πως είμαστε εδώ που είμαστε.

Και κατόπιν ερώτησης για το αν θα ήταν καλύτερο να… ξεγράψουν το Wii U και να μας δώσουν κάτι νέο και καλύτερο, είπε:

Quote:

Όχι. Και ο λόγος που το λέω αυτό είναι διότι πιστεύω ότι το Wii U έχει μια μακρά ζωή μπροστά του. Έρχεται σπουδαίο περιεχόμενο που θα βοηθήσει να προσδιοριστεί η πλατφόρμα.

Υπήρξε μόνο μια πλατφόρμα που να πλησίασε το Wii όσον αφορά στην μακροχρόνια επιτυχία. Απλά κοιτάξτε τις home consoles. Δεν υπάρχουν και πολλές που να έχουν πουλήσει κοντά στα 100 εκατομμύρια κομμάτια.

Ναι, αλλά από την άλλη, το Wii U δεν έχει την παραμικρή σχέση με αυτό τον αριθμό, και μάλλον βρίσκεται στο… άλλο άκρο. Και δηλώσεις όπως αυτή θυμίζουν το… παρακάτω:

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.