Η Ubisoft δεν θέλει να… πλησιάσει καν το Wii U!

Ο καιρός που οι εταιρίες κρύβονταν πίσω από το δάχτυλό του και έδιναν διπλωματικές απαντήσεις για να μην στεναχωρήσουν κανέναν έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Έτσι τώρα η Ubisoft δεν… μασάει να πει την αλήθεια για το Wii U.

Ως γνωστόν, η τελευταία κονσόλα της Nintendo, το Wii U, δεν λέει να πουλήσει κομμάτι, και μόνο η πρόσφατη κυκλοφορία του τελευταίου Mario Kart της έδωσε ένα μικρό σπρωξιματάκι στην αγορά. Οι περισσότερες εταιρείες Θεωρούν αυτοκτονικό να δημιουργήσουν έναν τίτλο για αυτήν, αφού έχει τραγικά μικρή βάση χρηστών.

Ody's thoughts

Άλλο είναι να σε αγοράσει το 5% από ένα σύνολο 5 εκατομμυρίων παικτών, και άλλο να σε αγοράσει το 10% από ένα σύνολο… 100.000 παικτών. Do the math.

Η Ubisoft, από την άλλη, είχε δραστηριοποιηθεί εξαρχής εντονότερα από άλλες εταιρίες στο Wii U, αφού “τα είχε κάνει πλακάκια” με την Nintendo για να δημιουργήσει κάποιους τίτλους που θα κυκλοφορούσαν παράλληλα με την αρχική διάθεση της κονσόλας.

Κάποιοι από αυτούς καθυστέρησαν. Αλλά κυκλοφόρησαν.

Ένας από αυτούς, όχι!

nintendo powerglove 003

Όπως ανέφερε τώρα ο Yves Guillemot της Ubisoft, μιλώντας στο Polygon, η εταιρεία έχει έτοιμο τουλάχιστον ένα παιχνίδι για το Wii U το οποίο δεν έχει διαθέσει στην αγορά, και ούτε πρόκειται να το κάνει! Όχι αν δεν αλλάξει η κατάσταση, αν δεν επεκταθεί η βάση χρηστών, αν δεν αρχίσει να πουλάει περισσότερο την κονσόλα.

Και αυτό διότι το σύνολο κατόχων Wii U δεν δικαιολογεί καν τα έξοδα διαφήμισης του τίτλου!

Παρόλα αυτά, διαβεβαίωσε πως αυτό αφορά τον συγκεκριμένο, και ίσως και άλλους παραπλήσιους τίτλου, αλλά όχι και το Watch Dogs πει τον επόμενο τίτλο της σειράς Just Dance που, ναι, θα κυκλοφορήσουν όντως στο Wii U. Εγγυημένα. Standard.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.