Επίσημοι drivers για το χειριστήριο του Xbox One σε PC

Όπως είχε υποσχεθεί η Microsoft, διέθεσε επιτέλους τους drivers που επιτρέπουν τη χρήση του χειριστηρίου του Xbox One σε PCs με Windows.

Xbox_Live_Points_Card.jpg

Η επίσημη διάθεση των επίσημων drivers ανακοινώθηκε επίσημα από τον… πάντα ανεπίσημο Major Nelson της Microsoft, αλλά… δεν ήρθε ακόμη η ώρα της.

Θα τους δούμε σύντομα, τόσο για τις 32bit όσο και για τις 64 bit εκδόσεις των Windows, μέσα από ένα μελλοντικό Windows update, ενώ η συσκευή θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλους τους τίτλους που ήδη υποστηρίζουν το χειριστήριο του Xbox 360.

Το μόνο που θα χρειάζεται για την χρήση του πολύ καλού joypad στο PC θα είναι η εγκατάσταση αυτών των drivers και, στη συνέχεια, η σύνδεση του χειριστηρίου στον υπολογιστή με ένα καλώδιο micro USB.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.