Διαθέσιμη προς πώληση η Capcom;

Αν και δεν έβαλε και… σχετική αγγελία, η τελευταία κίνηση της Capcom δείχνει πως μάλλον είναι έτοιμη να… παραδώσει το πηδάλιο σε νέο καπετάνιο.

street_fighter_guile_002.jpgΟυσιαστικά, δεν μιλάμε για κάποια… τραγική οικονομική κατάσταση, και μια εταιρεία που πραγματικά έχει ανάγκη να αγοραστεί, αλλά για την ακύρωση μιας ασφαλιστικής δικλείδας της.

Αυτή δήλωνε πως, αν ήταν να ολοκληρωθεί μια σημαντική πώληση “μεγάλης κλίμακας” της Capcom προς κάποια άλλη εταιρία, οι μέτοχοί της είχαν το δικαίωμα να εκφέρουν άποψη και να ασκήσουν βέτο. Όχι πια.

Η εταιρεία δεν επικύρωσε την “Ανανέωση της Άμυνας κατά Εξαγοράς”, κατά κόσμον “Renewal of Takeover Defense” που είχε ορίσει στο παρελθόν, και έτσι αν μια μεγαλύτερη εταιρία ενδιαφέρεται για αυτήν… Κοπιάστε!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.