Διέρρευσαν εκτενέστατες πληροφορίες για το The Witcher 3

Τι γίνεται στο τέλος του παιχνιδιού; Ποια νέα τέρατα θα πολεμήσει ο παίκτης; Πως θα έπρεπε να “κινείται” το στήθος της Keira Metz στο demo της E3; Όλες οι απαντήσεις, leaked online!

the_witcher_3_001.png

Ένα σύνολο εγγράφων, εικόνων και αρχείων PDF της ίδιας της CD Projekt Red σχετικά με το The Witcher 3 διέρρευσαν online. Η διαρροή προκλήθηκε από το hack του λογαριασμού ενός εργαζόμενου της στο Google Drive, όπου βρίσκονταν τα αρχεία. Και φυσικά, ο hacker ως… καλόπαιδο φρόντισε να τα αναρτήσει σε 4chan και Reddit.

Σε αυτά συναντώνται όχι μόνο αρκετές εικόνες από χαρακτήρες και πλάσματα που μπορεί να συναντήσει ο παίκτης στο παιχνίδι, αλλά και πλήθος πληροφοριών σχετικά με το σενάριο του, που φτάνουν να περιγραφούν ακόμη και μερικά από τα εναλλακτικά τέλη του.

note

Και ανάμεσα σε αυτά, υπάρχει και μια αναλυτική περιγραφή του τι θα έπρεπε να περιέχεται στο demo που παρουσιάστηκε στην E3, όπου αναφέρεται και… το στήθος που σου είπαμε στην εισαγωγή μας!

“We talk to Keira Metz and she gives us a task: remove the curse from the tower in the swamps. (Boob physics eye candy, appropriately prepared dialogue).”

Και φυσικά, μάλλον δικαιολογημένα αυτή τη φορά, οι… φεμινίστριες της παρέας μπορεί να αρχίσουν και πάλι να παραπονιούνται!

witcher_3_003.jpg

Αποτέλεσμα, ένα… τιτανοτεράστιο “σποϊλέριασμα” του πιο αναμενόμενου role playing game, που αν σκοπεύεις να το παίξεις καλό είναι να το αποφύγεις.

Ο υπεύθυνος marketing της CD Projekt Red, Michal Platkow-Gilewski, επιβεβαίωσε πως τα αρχεία είναι πραγματικά και προέρχονται από την εταιρεία, και προειδοποίησε για αυτό σου είπαμε και εμείς: αν σκοπεύεις να παίξεις το παιχνίδι, “μακριά”.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.